drogers – Electrolux Wave-Touch 2017

De Electrolux Wave-Touch wasdroger is een high-tech, high-end elektrische droger die kleren sneller en effectiever droogt dan de meeste drogers op de markt. Het heeft zo veel opties, in feite, dat een deel van het bedieningspaneel een beetje ontmoedigend op het eerste, maar het is de moeite waard een beetje extra inspanning om te wennen aan deze opmerkelijke droger.

Overzicht

Er zijn nog andere wasdrogers uit dat er droge kleren (of aanspraak op) in minder dan een uur, maar voor het grootste deel ze doen met temperaturen die heet genoeg om een ​​overmatige hoeveelheid van de slijtage van uw kleding en meer energie verbruik dan het zetten zijn energiebewuste onder ons zou comfortabel zijn. De Electrolux Wave-Touch is een energiezuinige wasdroger dat veel cycli in minder dan een uur droogt tegen een redelijke temperatuur.

Deze droger heeft ook een opmerkelijke selectie van speciale en aanpasbare cycli – 20 om precies te zijn. U kunt drogen en ontsmetten kinderkleding in één cyclus. Een andere cyclus voor fijne was is zo zacht als de naam al aangeeft en zal uw kwetsbare stoffen de zorg die ze nodig hebben. Een droger rack is ook opgenomen voor die zaken die zijn een tikkeltje te delicaat voor tumbling. Het zal dekbedden veel sneller dan de meeste drogers drogen en zal effectief en veilig droog speciale items, zoals rubber-backed badmatten en multi-materiaal huisdier bedden. Er is ook een cyclus die zal frissen, opwarmen en enigszins de-rimpel kleren je wilt op verse op een kille ochtend zet uit de droger. instellingen stoom kan worden geactiveerd door het inhaken van het aan het water.

Er zijn zeven temperaturen en droogte vijf niveaus om de vele cyclus opties te vullen. Er is geen slimme technologie, die voor veel mensen zullen niet een nadeel zijn, omdat sommigen vinden het controleren van hun drogers van een smartphone technologische overkill. Echter, degenen die willen alles via een enkel apparaat te bedienen misschien teleurgesteld worden. Misschien is de groter probleem is het een zeer hoogwaardige prijs, maar mist een deel van de functionaliteit van vele high-end modellen. Maar het heeft wel mogelijkheden en veelzijdigheid die verder gaan dan wat sommigen van hen kan doen, met name de geweldige selectie van droger cycli.

Maar dat maakt ook de interface een beetje ingewikkeld en kost extra tijd om te wennen aan. Zodra je dat doet, moet je wel goed. En als je eenmaal wennen aan de instellingen en vallen in een routine met de verschillende cycli, zul je wind door hen. De Wave-Touch is ook een ongewoon grote capaciteit droger met 8 kubieke voet van de ruimte, die groot genoeg is om te drogen zowat elke lading die u gooien op het. Deze droger is veelzijdig in termen van design, en de wasmachine en droger kunnen worden gestapeld om ruimtes ze anders misschien niet zouden passen in past.

Electrolux heeft alle customer support opties het u nodig heeft met e-mail, telefoon en live chat. Het bedrijf heeft ook behulpzaam, informatief handleidingen te downloaden op haar website. Ondersteunende medewerkers zijn niet altijd zo behulpzaam als we hadden gewild wanneer u contact met hen via live chat, maar dat is afhankelijk van wie je rep gebeurt te zijn.

De Electrolux Wave-Touch heeft een overvloed van op maat gemaakte en speciale cycli – meer dan welke droger op de markt. Het is een van de beste wasdrogers die er zijn als het gaat om kleding snel en effectief drogen. Droogt zeer efficiënt, zonder overmatige hoeveelheden energie. Het droogt snel tegen een redelijke temperaturen en is zacht voor je kleren. Het heeft alle de cyclus opties die u zou willen, maar ontbreekt slimme technologie als dat is belangrijk voor je. Hoewel de interface is even wennen om, als je eenmaal in een routine, zul je in staat zijn macht door je cycli. Naast de vele functies, de Wave-Touch is een grote capaciteit, stapelbaar droger. Het kan dan ook passen in ruimten veel drogers van deze capaciteit niet kon.