driver update software – Smart Driver Updater, 2017

Hoewel ontwikkelaar SoftCity verkoopt twee verschillende driver checkers, zijn Smart Driver Updater is zonder twijfel de meest indrukwekkende. Het kan eenvoudig lijken op het oppervlak, maar met betere prestaties in onze tests, is het verstandiger investering. Waar Smart Driver Updater fout gaat is de veiligheid – SoftCity garandeert niet zijn bestuurder bronnen, noch is het transparant zijn over de precieze versies van stuurprogramma’s beveelt. We willen dat we konden iets beter gemoedsrust hebben bij het uitvoeren van het programma, maar we kunnen geen ruzie met de resultaten, dat is de reden waarom Smart Driver Updater verdient onze Top Tien beoordelingen Bronze Award.

TTR Test Scan

De beste manier om de kwaliteit van een bestuurder updater volgen is om grondig te testen in een real-world situatie. We liepen Smart Driver Updater op een oudere computer met 36 out-of-date drivers voor alles, van de videokaart aan individuele moederbord componenten. Wanneer het programma kwam aan de andere kant, was het hebben 24 van de 36 chauffeurs. Terwijl dat is niet spectaculair, het is toch indrukwekkend; de meerderheid van de chauffeurs waren kritisch voor de basisfunctionaliteit van het systeem.

Het enige belangrijke driver die Smart Driver Updater miste was de SATA-controller, die de verbinding tussen uw moederbord en uw harde schijven beheert. Met behulp van een oudere SATA driver mag niet ertoe leiden dat u grote problemen, omdat de apparaten worden niet vaak bijgewerkt, maar ze zijn nog steeds belangrijker dan de software die is geleverd met digitale camera van vorig jaar.

Nadat u uw systeem met Smart Driver gratis scan Updater’s heb gediagnosticeerd, moet u de software om toegang te krijgen tot de volledige feature set te registreren. De belangrijkste van deze functies is de eenvoudige, één-klik downloaden en installeren. Waar andere bestuurder vinders u misschien dwingen om elke nieuwe update handmatig te downloaden, Smart Driver Updater kunt u zorg voor elke nieuwe bestuurder in een keer te nemen. Als er een specifiek apparaat dat u niet wilt updaten – een gemeenschappelijk optreden, zoals soms het bijwerken van een bepaalde bestuurder zal meer problemen dan opgelost veroorzaken – kunt u eenvoudig uitsluiten uit je scans.

Omgaan met alles met een enkele klik is leuk, maar we willen Smart Driver Updater bood een meer uitgebreid overzicht van alle verouderde bestuurder het vindt. Hoewel zijn scanresultaten breken welke apparaten gebruik van verouderde stuurprogramma’s, is het niet in detail de specifieke versies van de bestuurders zelf, noch de data van de aanbevolen upgrades. Gelukkig geeft de producent van elke bestuurder, dus je kunt er zeker van zijn dat je niet downloaden van bestanden getint met malware.

Overwegende dat sommige updaters ongewenste programma’s zullen bundelen in hun installateurs, de beste driver software niet. Gebundelde programma’s zijn vaak malware, of dicht genoeg, en kan moeilijk te verwijderen van uw computer. Smart Driver Updater houdt de installateur schoon, waardoor het veel meer van een eenvoudige, betrouwbare go-to.

Kenmerken

Helaas, uw hulp en steun opties met Smart Driver Updater zijn eerder beperkt. U kunt SoftCity direct een e-mail met vragen over de facturering, maar het bedrijf besteedt zijn technische steun aan een aparte organisatie. Of u nu online of via de telefoon zoekt contact met hen, dan heb je in de vragen die je kunt stellen en hebt beantwoord worden beperkt. Gelukkig SoftCity heeft een aantal antwoorden op de pagina veelgestelde vragen, dus je moet in staat zijn om oplossingen voor de meest voorkomende problemen zonder dat u de telefoon opneemt.

Smart Driver Updater is misschien niet de beste driver update software op de markt zijn, maar het zal de overgrote meerderheid van uw verouderde drivers zonder muss of gedoe. Tuurlijk, het gebrek aan detail en biedt over de specifieke drivers zou jammer zijn, maar als je gewoon op zoek naar een programma om uw computer vast te stellen en houdt het soepel, heb je waarschijnlijk niet schelen.

veiligheid

Help en ondersteuning

Overzicht