driver update software – Device Doctor, 2017

Bij het vergelijken van de beste driver update software op de markt, zorg niet om alleen maar te overwegen het aantal updates van een bepaald product vindt in zijn scans. Toegegeven, dat is belangrijk – immers, wanneer een updater niet verouderde drivers kan vinden, het is niet zijn werk te doen. Belangrijker is de waarde van deze drivers. Device Doctor gevonden heeft een aantal aanbevelingen update vinden in onze test-scan, maar het miste te veel kritische chauffeurs zijn vraagprijs waard.

Overzicht

We identificeerden 36 verouderde drivers op onze testmachine voordat u elke bestuurder vinder aan de tand. Toen we Device Doctor getest, is het hebben 24 van de 36 chauffeurs. Dit is misschien niet een hoog percentage, maar het is indrukwekkend toch; onze keuze voor de beste driver updater gevonden hetzelfde aantal bestuurders in zijn eigen scans. Echter, terwijl Device Doctor vond een behoorlijk aantal van verouderde drivers, degenen die er gespot waren voor randapparatuur en USB-aansluitingen, in plaats van de drivers die de algehele integriteit van de computer te handhaven.

Bijvoorbeeld Device Doctor gevonden updates voor onze test-PC’s Ethernet controller, die de verbinding met het internet onderhoudt. Echter, het miste vele even essentiële updates, waaronder stuurprogramma’s voor de grafische kaart, de geluidskaart en de harde schijf controllers. Als u een probleem met de driver van uw grafische kaart hebben, kan het uw monitor te houden van het weergeven van een afbeelding. Een probleem met de harde schijf controller kan voorkomen dat uw computer opstarten in Windows.

Wanneer Device Doctor identificeert een bestuurder in de noodzaak van updates, is het niet laten weten welke versie van de driver die u momenteel gebruikt, of welke versie beveelt u deze driver te vervangen. Je moet het woord van de programma’s te nemen dat de suggesties zijn goed voor uw systeem.

Er zijn een paar andere problemen met Device Doctor dat het terug van het krijgen van onze aanbeveling te houden – bijvoorbeeld, bundelt malware met de installer – maar het gebrek aan effectieve bestuurder suggesties is zijn grootste tekortkoming. De meeste driver checkers kosten hetzelfde, dus als u op zoek bent om uw geld op de beste driver software te besteden beschikbaar is, ben je beter af op zoek naar één van ons hoger gerangschikte picks.