disk recovery software – Seagate File Recovery Disk Recovery 2017 – Top Tens

Seagate Technology is al lange tijd een leider in de harde schijf-technologie, waardoor de wereld van data-opslag met een aantal innovaties in hoe de informatie van vandaag wordt opgeslagen op uw computer. Sterker nog, het was hun technologie die de harde schijf (HDD) geïntroduceerd zoals wij die kennen. Natuurlijk waren we enthousiast toen we geleerd dat een leider in data-opslag zijn portefeuille had uitgebreid naar de harde schijf recovery diensten en disk recovery software op te nemen.

Overzicht

In onze tests, Seagate File Recovery for Windows werkte prima bij het herstellen van verloren bestanden van onze solid-state en harde schijven. Hoewel het uiteindelijk met de beste resultaten onder de software die we hebben getest voor het herstellen geformatteerd bestanden van onze microSD-kaart, maar worstelde in een paar andere gebieden. We testten de software op twee verschillende types van gegevensverlies: verloren bestanden en geformatteerd schijven.

Je moet wel opties die uw eigen herstel resultaten, met inbegrip van Seagate’s eigen harde schijf recovery service kunnen verbeteren. Seagate File Recovery for Windows wordt geleverd met een groot aantal scanfuncties om u te helpen het bedrag of de tijd die je besteedt het scannen van grote harde schijven een minimum te beperken, omdat die langer kan duren. De software stelt u in staat om te scannen op bestandstype, en u kunt later filteren deze resultaten om de bestanden die u nodig hebt. U kunt ook pauzeren en opslaan scans om later verder te gaan. Helaas is het niet mogelijk om op afstand toegang krijgen tot een netwerk aangesloten computer, hoewel je in staat om verbinding te scannen zijn.

Seagate File Recovery for Windows heeft een duidelijke talent voor HDD herstel, maar solid-state herstel – inclusief microSD – werd enigszins onverzorgd in gebieden. In grote lijnen is de software effectief bij het scannen van harde schijven. Het hersteld alle van de verloren bestanden van dat station en gaf ons een aantal van de betere rendementen op opnieuw geformatteerd bestanden van die hetzelfde apparaat. Wellicht beter was dat het gaf ons het beste rendement op een geformatteerd microSD-kaart.