digitale scrapbooking elementen – Shabby Princess 2017

De Shabby Princess is een zoete digitaal plakboek elementen site die u voorziet van producten en functies in overvloed waaronder BLOGwear, digitale kinderen en ‘shabby steelt “- niet fantastisch gebruiker tutorials over hoe je een digitale scrapbooking lay-out te noemen, maken gebruik van digitale scrapbooking versieringen op de juiste wijze en hoe je een digitaal plakboek sjabloon te downloaden, onder anderen. Uit de uitgebreide product selectie naar de tutorials en community-features, het is niet moeilijk te begrijpen waarom we bekroond Shabby Princess de populariteit.

Selectie

We houden van digitale scrapbook elementen als gevolg van de mix-and-match mogelijkheden. Deze digitale scrapbook elementen webservice heeft een grote selectie van papier packs, gecoördineerd kits, alfabetten en woordkunst, versieringen, en hybride scrapbook projecten.

Alle elementen zijn voorzien industriestandaard 300 ppi (punten per inch / pixels per inch). Solid achtergronden (papieren) zijn meestal opgemaakt als JPEG’s terwijl alle elementen die je zou laag en verwachten te kunnen delen van de laag te zien eronder zijn in PNG-formaat dat transparantie te behouden.

Shabby Princess is gerenommeerde en heeft een visueel aantrekkelijk Shabby Shoppe waar klanten toegang tot de blog, inspiratie galerij, voldoen aan de Shabby Princess team en meer informatie over de hybride sloop. Dit deel van de site biedt ook een mooi evenwicht van freebie behandelt, nuttige leerprogramma’s, mooie producten en grote gemeenschap verbindingen. Kom langs en ontdek deze site voor wat inspiratie en informatie.

Hoewel de Shabby Shoppe is ontworpen om alleen de winkel gedeelte van de belangrijkste Shabby Princess site, vonden we dit deel veel gemakkelijker om te navigeren. Het ontwerp combineert rijke neutrale kleuren met levendige pops van kleuren en biedt alle noodzakelijke informatie, waardoor het gemakkelijk op de site.

Deze digitale scrapbook elementen site geeft zoveel fantastische functies, waaronder

feature Set

De tutorial sectie van deze digitale scrapbooking elementen site is niet slecht bij allen; in feite is het geweldig. De tutorial sectie is onderverdeeld in vier secties: Hybrid, Photoshop, Photoshop Elements en Diversen. Binnen deze secties u toegang tot individuele tutorials. Elke les heeft foto’s van de presentatie van elk digitaal plakboek proces met een begeleidende tekst. Bijvoorbeeld, binnen de categorie Photoshop, kozen we ervoor om het te bekijken “Het creëren van een stuk-a-Cake album met behulp van Photoshop en Photoshop Elements.” Vanaf de eerste stap tot stap acht, de foto’s en tekst nemen u mee door het proces van het gebruik van de Shabby Princess uniek stuk-a-cake albums. Sommige individuele tutorials zijn video tutorials, die ook zeer geschikt voor systematische richtingen. Echter, wij de voorkeur aan de foto’s en de tekst zoals we gemakkelijk de tekst kan verwijzen terwijl we het voltooien van elke stap in Photoshop.

Deze site, hoewel schat, heeft een paar kwesties die we hopen Shabby Princess ‘IT-crew kan uitzoeken. Elke functie of link die u selecteert, wordt geopend in een ander tabblad. Na het selecteren van verschillende schakels en categorieën, is er een puinhoop van tabs om uit te kiezen en het kan heel verwarrend.

We vonden ook de verschillen tussen de belangrijkste site en de Shabby Shoppe site om een ​​beetje verwarrend ook. De belangrijkste digitale scrapbook elementen site heeft links naar de pagina met veelgestelde vragen, diverse tutorials, de pagina over, etc. ter Shoppe’s heeft al deze zelfde banden ook, maar is anders dan de hoofdpagina. We vonden dit erg verwarrend. ShabbyShoppe.com heeft ook een veel meer professionele look en feel. De twee locaties moeten worden gecombineerd om een ​​site te maken voor al uw digitale scrapbook behoeften.

Als u schuren de Shabby Shoppe voor de gratis downloads, bent u op zoek op de verkeerde plaats (hoewel het lijkt erop dat de logische plaats). Keer terug naar de belangrijkste Shabby Princess site waar je zult zien “downloads”, gelegen in de linker bovenhoek. De kits die momenteel beschikbaar om te downloaden zijn, zijn perfect voor elke gelegenheid. Plus, als je eenmaal hebt gedownload, kunt u mixen en matchen van de elementen voor nog meer scrapbook keuzes.

Shabby Princess biedt ondersteuning via een online e-mail formulier en een informatieve pagina met veelgestelde vragen.

De Shabby Princess site heeft prachtig vormgegeven producten die kunnen worden gebruikt voor een verscheidenheid van projecten. Deze digitale scrapbook elementen site is de moeite waard om de tijd om de edelstenen die het bevat te ontdekken.

Instructies & Gidsen

Makkelijk te gebruiken

gratis Downloads

Help en ondersteuning

Overzicht