dehydrators – Excalibur, 2017

Met de combinatie van toonaangevende airflow mechanica en materialen, dit toestel zorgt voor een geweldige aanvulling op elke familie op zoek naar hun eigen natuurlijke snacks of voor degenen die jagen.

De Excalibur Food and Fruit Dehydrator neemt het ontwateren van uw favoriete snacks naar een ander niveau. De roestvrij stalen buitenkant maakt het een stijlvolle aanvulling op elke keuken. De gepantserde glazen deuren maken het gemakkelijk om te kijken naar het toestel en bekijk 10 grote roestvrijstalen bakken meet 15 x 15 inches per stuk.

Het apparaat is voorzien van Excalibur’s gepatenteerde Parallex horizontale luchtstroom en Hyperwave Schommelingen technologie, die de meest efficiĆ«nte warmte-en droog combinatie op de markt zijn. De 6,5-inch ventilator heeft een stille motor, dus het maken van uw favoriete snacks is niet een luidruchtige proces.

Het is een optie voor twee keer en twee temperaturen, zodat de temperatuur een bepaalde tijd aan het begin van het dehydraterende proces kan instellen. Aan het einde van het proces, kan de tweede instelling worden gewijzigd tot een lagere temperatuur terwijl het drogen afwerking.

Wat dit dehydrator afgezien van anderen is zijn 99-uurs timer. In plaats van herhaaldelijk controleren op je eten tijdens het droogproces, kunt u de timer instellen en terug te komen wanneer het eten droog is. Het toestel wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de ingestelde tijd is voltooid en het eten is droog. Alle instellingen en het display van de Excalibur Food and Fruit Dehydrator zijn digitaal, waardoor het apparaat gemakkelijk te gebruiken.

Als u de thermostaat, het toestel automatisch ingeschakeld. De regelbare thermostaat kunt u voedsel drogen tussen 95 graden en 165 graden Fahrenheit. Temperatuurregeling helpt bij het behoud van de voedingsstoffen en voldoet aan de veiligheidsnormen bij het drogen van de dingen zoals beef jerky en andere vleessoorten.

De Excalibur Food and Fruit Dehydrator voegt een vleugje stijl toe aan een keuken met zijn roestvrijstalen bakken. De one-of-kind luchtstroom en stille motor maken het een goede keuze voor iedereen die op zoek om te beginnen met het dehydrateren voedsel.