credit card – Citi Simplicity® Card

Citi Simplicity® Card biedt eenvoudig te begrijpen termen en weinig boetes. In feite, met deze kaart, u nooit om een ​​late vergoeding of boeterente betalen. Echter, de beste eigenschap van deze kaart is de royale 18 maanden geen belangstelling voor nieuwe accounts en het evenwicht transfers. Dit is een langere inleidende tarief dan de andere kredietkaarten we beoordeeld, waardoor mijn winnaar goedkeuring. Na 18 maanden, varieert het JKP, afhankelijk van uw kredietwaardigheid.

April Voor Aankoop

Hoewel dit Visa kaart is niet een rewards card en geen lucht mijl of contant geld terug te bieden, komt het met een paar waardevolle extra’s zoals reisbijstand, verloren bescherming bagage en Hertz autoverhuur kortingen. De kaart wordt ook geleverd met uitgebreide beveiliging en fraudebestrijding bescherming. Citi biedt werk aan tal van methoden om uw identiteit te beschermen, en biedt zelfs photocards – creditcards met foto van de kaarthouder op hen – om te voorkomen dat andere mensen van het maken van ongeautoriseerde aankopen met uw kaart.

Uw Citi Simplicity® Card accountgegevens is gemakkelijk te bereiken vanaf elke locatie. U kunt inloggen op uw account online via een web-enabled apparaat. Citi biedt ook gratis apps voor de iPad, iPhone, Kindle Fire en Android-apparaten. gratis toll-van buiten de Verenigde Staten en zelfs – als u Direct hulp nodig hebt, kunt u contact opnemen met Citi vertegenwoordigers 24 uur per dag, elke dag van het jaar

Hoewel deze creditcard niet de laagste april beschikbaar te bieden, het biedt wel de langste inleidende renteloze periode. Nieuwe accounts en overschrijvingen kunnen profiteren van een 0% inleidende jaarlijkse percentage te nemen voor 18 maanden. Na 18 maanden, kunt u rekenen op een 12,99-21,99% (variabele) rente. (Uw april kan fluctueren op basis van de prime rate). De aflossingsvrije periode voor deze Citi Simplicity® Card is een beetje korter dan andere kaarten, op 23 dagen. Echter, het bedrijf niet een jaarlijkse vergoeding in rekening brengen, ook na het eerste jaar.

De Citi Simplicity® Card bevat de essentiële functies die u zou verwachten met een goede credit card, met inbegrip van nul aansprakelijkheid voor ongeautoriseerde transacties, online account toegang en accountmeldingen. De kredietlimiet is gebaseerd op uw kredietwaardigheid en uw vermogen om de balans terug te betalen. Card limieten kan zo laag als $ 500 te zijn; echter Citi niet publiceren de maximale kredietlimiet toegestaan. Als u ervoor kiest om het saldo van een andere kaart overzetten naar uw nieuwe Citi Simplicity® Card, de transactie is $ 5 of 3% van het saldo, welke groter is.

Hoewel dit Citi Simplicity® Card is geen kaart “beloningen”, komt het met waardevolle voordelen zoals prijs bescherming, reisbijstand en verloren bagage dekking. Citi biedt zelfs Warranty Manager service dekking en bescherming annuleringsverzekering (voorwaarden zijn van toepassing). Wanneer u uw kaart ontvangt, zal Citi u de volledige informatie over deze functies.

essentiële functies

Citi neemt uw account veiligheid en bescherming identiteit serieus. De Citi Simplicity® Card omvat identiteitsdiefstal verdediging, veilige online accounts en virtuele rekeningnummers. Het geeft je ook de mogelijkheid om een ​​photocard krijgen om te voorkomen dat anderen van het maken van ongeautoriseerde aankopen met uw kaart.

Het is misschien te mooi lijkt om waar te zijn, maar we dubbel gecontroleerd – Citi niet een te late betaling vergoeding of boete april in rekening brengen voor te late betalingen. Voorwaarden zijn van toepassing, maar dit is een uitstekende beloning voor uw goede krediet. Het tarief voor transacties met het buitenland hoger is dan een paar andere credit cards, op 3%; Echter, als je geen buitenlandse aankopen te doen, dit is inconsequent. De rentevoet voor contante voorschotten is 12,99-21,99% (variabele).

Citi is er voor u 24 uur per dag, elke dag. U kunt een medewerker van de klantenservice via het telefoonnummer op de achterkant van de kaart te bellen om u te helpen met uw accountgegevens vragen. Citibank biedt ook telefonische ondersteuning in het Spaans, en kunt u de support team gratis van buiten de VS belt u toegang tot uw account online en met een web-enabled mobiele telefoon. Citi heeft ook apps beschikbaar voor de iPhone, iPad, Kindle Fire en Android-apparaten. Wanneer we deze kaart beoordeeld, hebben we contact opgenomen Citi via Twitter en kreeg een reactie binnen enkele minuten.

Als je een beetje van de creditcard schuld, kan de Citi Simplicity® Card u te voorzien van een renteloze periode van 18 maanden te betalen uit uw schuld. Aan de andere kant, als je een grote aankoop komen, kunt u de betaling te spreiden over 18 maanden, interest vrij. Beide zijn grote manieren om te profiteren van de lange termijn 0% rente die Citi biedt met deze kaart.

Extra functies

Vergoedingen / Heffingen

Help / Ondersteuning

Overzicht