continue data backup – Timeline Professional

Genie Timeline Professional is een bijna continue bescherming van gegevens software applicatie die voortdurend zal een back-up van alle bestanden, gegevens en informatie die u nodig veilig te houden. Na het installeren van de bescherming van gegevens programma u door de installatie met een reeks van wizards die u zullen helpen de bestanden die u wilt back-up te selecteren worden gelopen; het zal zelfs helpen u beslissen waar de back-up van bestanden te plaatsen. Genie Timeline Professional onderscheidt zich van de concurrentie omdat het zo eenvoudig te gebruiken en heeft een grote verscheidenheid aan functies die u zullen helpen bij het beheren en herstellen van uw bestanden.

Overzicht

Iedere keer dat een back-up wordt uitgevoerd, worden de bescherming van gegevens interface zal een pijl op de tijdlijn van back-ups te laten zien. Op deze tijdlijn voor aansluiting op de koppeling van het document en die versie. U kunt het document, bestand of andere gegevens zien en te openen in een nieuw venster. Deze functie werkt zelfs na de harde schijf is geformatteerd, maar dit is niet real-time back-up software. Uw meest recente wijzigingen zullen niet worden hersteld.

Om ruimte en het geheugen op te slaan, worden de bestanden gecomprimeerd tot een simple.zip bestand. Deze bestanden kunnen worden geopend op elke computer op afstand en the.zip bestanden kunnen worden gebruikt om hele mappen te vervoeren. These.zip bestanden ook helpen opslagruimte vrij te maken op uw computer en helpen om uw CPU, omdat ze zijn veel kleiner. U kunt ook bepalen hoeveel ruimte een bepaalde schijf wordt gebruikt door Genie Timeline Professional. Deze continue back-up software is ook compatibel met de meeste smartphones en andere mobiele apparaten zoals de iPad.

De continue back-up software kan veilig te beschermen een groot assortiment van verschillende typen bestanden en informatie. Er zijn e-mail back-ups voor Outlook en al uw e-mail contacten. U kunt ook een back-up van uw map Documenten. De bescherming van persoonsgegevens software back-up van de muziekbestanden op de computer zelf. Het zal niet werken op dossiers die op cloud servers worden opgeslagen.

Uw internet opties zijn ook een back-up bij het installeren van Genie Timeline Professional. Alle bladwijzers voor Internet Explorer, Firefox, Opera, Chrome en Safari. Het programma kan een back-up gecomprimeerde bestanden, ISO-images en alle virtuele machine beelden.

De automatische back-up bevat bestanden en mappen uit de Desktop en andere foto’s, video’s en andere locaties. U kunt een backup van alle beelden en wanneer er wijzigingen zijn aangebracht. Je zult in staat zijn om onnodige of ongewenste veranderingen die hebben plaatsgevonden te herstellen. Ook u kunt herstellen verloren foto’s, afbeeldingen of video’s.

Om u te helpen uw computer sneller lopen, Timeline Professional ontdekt hoe u uw computer op een gegeven moment. Wanneer u het bekijken van films of het spelen van een spel, zal de continue data backup software wenden tot een stand-by modus. En als de computer niet actief is, zal het programma te versnellen het proces goed te maken voor de verloren tijd.

Bij elk account krijgt u een wachtwoord aan te maken en hoewel de data-overdracht is continu; echter, zal eventuele wijzigingen in uw account uw toestemming nodig. De continue gegevensoverdracht software maakt gebruik van een 256-bit encryptie code voor alle data transfers.

Genie Timeline Professional is uitgebreid continue data back-up software. Installeer de software, selecteert u de bestanden die u wilt back-up en je kunt er zeker van zijn dat al uw bestanden veilig zijn. Of u nu al uw belangrijke financiĆ«le informatie of uw favoriete foto’s te beveiligen, zal Genie Timeline Professional helpen ervoor te zorgen dat elk bestand is de nieuwste versie. De Timeline-functie helpt je terug naar elk punt in de tijd gaan en toegang te krijgen tot het dossier van een andere tijdwinst.