cloud hosting – Net Host, 2017

Net Host’s cloud hosting plannen bieden veel industrie standaard tools om een ​​verscheidenheid van hosting behoeften te ondersteunen, hoewel de basispakketten zijn het beste voor kleine bedrijven met een kleinere klantenbestand. Deze cloud server provider krijgt our Top Tien Bronze Award voor zijn litanie van instrumenten, die helpen bij het bouwen, beheren en promoten van uw website.

hosting pakket

De Just Host plannen zijn enkele van de beste voor cloud hosting. Ze bieden plannen met de flexibiliteit en veelzijdigheid die u nodig heeft terwijl uw site begint te breiden. Veel functies van deze dienst zijn onbeperkt. U kunt een onbeperkt aantal e-mail accounts aan te maken en voeg ze toe aan uw hosting account. We vonden de grenzen van MySQL databases onnodig; het bedrijf caps uw databases bij 25 per account. Hoewel het bedrijf niet de rekeningen die u kunt maken cap, bent u beperkt door de schijfruimte en bandbreedte in uw cloud hosting plan.

Met Just Host’s basic hosting pakket, heb je 30 GB schijfruimte, dat is ongeveer het gemiddelde voor de sector. Het verrassende ding dat we met het plan was dat het voorziet in een onbeperkte hoeveelheid bandbreedte. De extra bandbreedte zorgt ervoor dat uw site niet zal presteren met een hoge verkeersintensiteit.

U ontvangt ook 2 GB dedicated geheugen voor de behoeften van uw website en twee CPU-cores. De CPU cores geleverd en ze zijn meer dan de meeste andere bedrijven die we beoordeeld toestaan. Met deze service, mag u één IP-adres toe te voegen aan uw account, hoewel deze service niet bieden volledig beheerde accounts.

Het bereiken van hulp en ondersteuning bij Just Host is eenvoudig. Vertegenwoordigers zijn beschikbaar via de telefoon, live chat en e-mail. Deze ondersteuning kan worden bereikt 24 uur per dag, zeven dagen per week. Gratis voorrang steun is een functie die we waren blij om te zien in het stuurhuis Gewoon Host’s. Hoewel veel bedrijven bieden voorrang steun, zijn ze meestal rekenen een extra maandelijkse vergoeding.

Extra ondersteuning opties omvatten een online support center. In het steunpunt zijn er video tutorials en artikelen waar je jezelf kunt informeren over cloud hosting. U kunt ook deelnemen aan de gebruiker forums en bespreken van problemen en het oplossen van problemen met andere Just Host klanten.

Help en ondersteuning

Net Host bedieningspaneel is eenvoudig te gebruiken. De kleurrijke en goed geplaatste pictogrammen duidelijk aan te geven hun functie, dus er is weinig giswerk bij het beheer van uw site. Met de FTP-creatie tool, kunt u een onbeperkt aantal FTP-accounts aanmaken. Als u een bestaand domein, kunt u deze gratis naar Just Host’s cloud hosting platform te dragen.

Dit platform is volledig compatibel met WordPress, en de integratie van de populaire app met uw hosting platform is een eenvoudige één-stap-proces. We vonden ook de mogelijkheid om aangepaste 404-error pagina’s. Uw bezoekers zijn gericht op deze pagina’s als ze typen in een onjuist of niet-bestaande URL binnen uw domein.

Veiligheid is vooral belangrijk als u het hosten van e-commerce op uw website. Je moet ervoor zorgen dat de gegevens van uw klanten is beschermd in een veilige cloud hosting platform. basispakket gewoon Host biedt functies, zoals een gedeelde SSL-certificaat en SSD om uw belangrijke informatie te beschermen. Ook inbegrepen zijn site back-up en de sanering van het terrein. Deze functies zijn van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat uw gegevens niet verloren gaan als een server crasht.

Inbegrepen bij het basispakket is SpamAssassin. Deze software helpt bij het beschermen van uw e-mail accounts van spam, zodat u zich kunt concentreren op de informatie die is belangrijk voor u en uw klanten.

cloud hosting pakket gewoon Host ondersteunt kleine bedrijven op zoek naar cloud hosting oplossingen. Dit bedrijf kan het bedrag van de MySQL-databases die u kunt maken te beperken, maar de omvangrijke schijfruimte, 30GB en onbeperkte bandbreedte helpen maken het een solide keuze. Als u een cloud server met tal van arrangementen nodig hebt om uw site te hosten, deze dienst heeft veel te bieden.

Control Options Panel

veiligheid

Overzicht