accuboormachine – Skil 2017

De Skil 2898LI-02 is niet de beste accuboormachine we beoordeeld worden, maar het is nog steeds mooi veelzijdig en biedt 20 koppeling instellingen en het optreden als zowel een boormachine en een schroevendraaier. Echter, het mist een aantal functies die zou maken het werk te gaan soepeler. Bijvoorbeeld, het biedt slechts een batterij, die een uur duurt om op te laden, en mist een werklamp.

Overzicht

De snelheid van een boor direct correleert met het vermogen om gaten te boren, zodat de maximale snelheid van de 2898LI-02 bij 1.400 RPM lager is dan het gemiddelde en zal geen gaten slaan met het gemak van andere boormachines. De boor produceert 400 inch-pond van kracht, die ook niet te indrukwekkend, maar het is ver van de ergste. Hoog koppel of draaikracht, vergemakkelijkt de boormachine als schroevendraaier, zodat de 2898LI-02 schroeven kan zinken, maar het heeft een aantal problemen met grotere schroeven of harder materiaal. Deze accuboormachine heeft ook 20 koppeling instellingen die u kunt aanpassen aan een bepaalde hoeveelheid kracht, die u helpt voorkomen dat schade aan het materiaal of de schroef toe te passen.

Dit accuboormachine sport een ergonomisch ontwerp, wat betekent dat het licht van gewicht en evenwichtig. De weinig gewicht dat aanwezig is, is evenwichtig zowel boven als onder de grip, waardoor je een hoge mate van controle geeft. De tool maakt ook gebruik van een snelspanboorhouder, wat betekent dat je kunt boren vast om het gereedschap met de hand. Deze bijzondere functie is ongelooflijk handig, omdat je geen zorgen te maken over misplacing een boorkopsleutel. Helaas heeft het 2898LI-02 niet beschikt over een LED verlichting, wat betekent dat je nodig hebt om een ​​reserve zaklamp mee te nemen wanneer het werken bij weinig licht instellingen.

De Skil 2898LI-02 kunt u schakelen tussen de 18-volt lithium-ion en nikkel-cadmium-batterijen. De lithium-ion batterij, net als alle anderen, is licht van gewicht en heeft een vergoeding voor lange tijd zonder verlies van zijn sap. De boor is voorzien van een batterij meter, zodat u het laadniveau periodiek te controleren. Helaas, de boor komt alleen met een batterij, wat betekent dat zodra het dood is, moet je wachten tot het in rekening te brengen. Het duurt een vol uur om volledig op te laden, wat betekent dat elk project waaraan u werkt moet een uur wachten voordat je opnieuw kunt beginnen.

Als u vragen hebt over deze oefening kunt u contact opnemen met het bedrijf via e-mail of telefoon. Het bedrijf heeft ook een FAQ sectie en gebruikershandleidingen op haar website. Helaas, Skil biedt een korte garantieperiode voor de boor en de batterij – slechts een jaar. Deze garantie is een van de kortste we uit alle snoerloze boormachines we beoordeeld hebben gezien. Echter, de garantie doet u te beschermen tegen fabrikant gebreken.

De Skil 2898LI-02 is niet de beste accuboormachine die we hebben, maar het biedt nog steeds de kracht om zich te veel taken gedaan. De tool biedt twee snelheden en 20 koppeling instellingen, die u toelaten om deze machine te gebruiken als zowel een boor en een schroevendraaier. Helaas, de boor wordt geleverd met slechts een batterij, die een uur duurt om op te laden, wat betekent dat zodra de batterij sterft, moet je je project te onderbreken. Over het algemeen, de Skil 2898LI-02 is een goede huishouden boor overwegen de aankoop als je niet een meer krachtige oefening die u non-stop kunt gebruiken vereisen.