mobiele telefoons – Motorola Droid Bionic

De Motorola Droid Bionic touch screen telefoon zal u verrassen met een aantal van haar functies en mogelijkheden. Het draait op de kracht van een 1 GHz processor en wordt geleverd met 16 GB aan opslag aan boord. Het is pre-uitgerust met diverse Google-toepassingen, zoals Gmail, Google Maps en Wikipedia. U kunt ook een dock voor dit touch telefoon die u zal toestaan ​​om het te gebruiken als een handheld-pc aan te schaffen. De Droid Bionic biedt ook Bluetooth-technologie en MOTOPRINT, waarmee u items draadloos te printen.

Ontwerp

De Motorola Droid Bionic touch screen telefoon biedt een uitstekende resolutie van 960 x 540 tot alles wat je te zien ziet er prachtig te garanderen. De telefoon is 5 duim hoog, met een breedte van 2,6 inch en een diepte van 0,4 inch zodat het gemakkelijk in een broekzak of tas. Het heeft een gewicht van 5,6 ounces, die een ongeveer gemiddeld vergeleken dan andere telefoons die we hebben. Het is echter nog steeds heel draagbaar en je zal nauwelijks merkt het in je zak.

De levensduur van de batterij op deze touch screen telefoon is een beetje beter dan andere telefoons die we hebben beoordeeld. U kunt krijgt ongeveer 10,8 uur gebruikstijd van de Droid Bionic. Stand-by tijd is ongeveer 199 uur. Maar laten we eerlijk zijn, als je een touch telefoon is de kans groot dat je gaat gebruiken gekocht. Ook in gedachten houden dat de levensduur van de batterij kan variëren, afhankelijk van hoe u de telefoon gebruikt en apps die je hebt uitgevoerd.

De Droid Bionic touch telefoon wordt geleverd met een verwerkingssnelheid van 1 GHz en 16 GB intern geheugen. U kunt ook het geheugen uitbreiden door de aankoop van een SD-kaart. Deze touch telefoon zal maximaal een 32GB externe geheugenkaart. Het draait ook op de Android 2.3-platform, om u te voorzien van de nieuwste gadgets en widgets. Het draait ook op een 4G-netwerk om u te voorzien van supersnel internet snelheid. Zorg ervoor om te controleren of uw provider biedt 4G in uw omgeving als de dekking is afhankelijk van welk gebied u zich bevindt.

Dit touchscreen mobiele telefoon is uitgerust met een GPS-systeem. Dit zal u toelaten om turn-by-turn aanwijzingen direct beschikbaar hebben zonder een aparte GPS-eenheid rond te voeren. Als u van plan bent om het GPS-apparaat vaak gebruikt, adviseren wij u ook de aanschaf van een voorruit te monteren, zodat u kunt eenvoudig zien je telefoon terwijl je volgt de aanwijzingen naar uw bestemming.

Deze touch telefoon wordt geleverd met een front-facing camera die is 1,3 MP en een naar achteren gerichte camera die 8 MP biedt. Het hebben van een geweldige camera op je telefoon betekent dat je klaar bent voor zelfs de meest spontane foto op bent. We hadden niet een beetje een vertraging met de sluiter. Echter, als je eenmaal gewend zijn dat je in staat zal zijn om grote foto’s te maken. Bovendien, omdat dit touch telefoon wordt geleverd met een Facebook app al geïnstalleerd, kunt u uw foto herinneringen te delen in een handomdraai.

Batterijduur

De Droid Bionic touch telefoon wordt geleverd met de mogelijkheid om bestanden te streamen vanaf een andere computer of log in met toegang op afstand. Dit is geweldig nieuws voor ondernemers die altijd op de weg. Dankzij deze bionische technologie kunt nu de laptop thuis kunnen verlaten en reizen een beetje lichter, maar toch nog steeds toegang tot al uw bestanden.

De Motorola Droid Bioni c is een geweldige touch telefoon voor iedereen die op zoek naar de mogelijkheid om op afstand toegang te krijgen tot andere computers of stroom bestanden. Terwijl er een beetje vertraging met de sluiter op de ingebouwde camera, zal het nog wel veel foto’s. Deze telefoon is gebonden aan bijna iedereen gelukkig te maken.

systeemspecificaties

Kenmerken

Overzicht