dvd-spelers – Sony Playstation 3 (40GB)

Noot van de redactie: productreview niet langer het updaten van de informatie voor dit product op deze pagina. Bekijk onze Blu-Ray spelers review voor meer up-to-date informatie.

PlayStation 3

De PlayStation 3 staat los van andere Blu-ray-spelers en andere gaming consoles voor zijn multimedia mogelijkheden. Functioneert net zo goed als zowel video game console en web-browser, de PS3 maakt ook een sterk argument als een centrale entertainment armatuur door te functioneren als een CD, DVD en Blu-Ray-speler, terwijl het aanbieden van volledige compatibiliteit met verschillende audio-bestandsformaten.

Sony is al lang beschouwd als de PlayStation 3 een allround entertainment center. Samen met het zijn van de beste in de markt voor een gaming console, heeft de PS3 verbleven in de top en blijft een leider in de Blu-ray-spelers zijn .; De PS3 is het enige video game console die de Blu-Ray-formaat kan afspelen, en met de lancering van de video-dienst voor het downloaden op het PlayStation Network, video’s, films en tv-programma’s kunnen rechtstreeks op de harde schijf .; worden gedownload De toekomst van de Blu-ray is aan het veranderen, maar de PS3 is gemaakt “future-proof” op een bepaalde manier, want het is compatibel met alle formaten van Blu-ray-uitgangen die momenteel op de markt.

Voor het grootste deel, hebben experts en gebruikers hun PS3 hield. Ze vond het leuk om de veelzijdigheid en de algehele gebruiksgemak. Het heeft grote video afspelen en een relatief snelle snelheid om filmpjes te uploaden .; Er zijn echter een aantal nadelen die gebruikers hebben gevonden. Als de PS3 al is ingeschakeld wanneer u het invoeren van de disc, wordt de speler niet meteen herkennen en kan het een beetje moeilijk om toegang te krijgen tot de film. Echter, dit probleem was gering en de meeste gebruikers het gevoel dat alleen extreme videophiles en mensen op zoek naar 20 seconden van hun leven te redden van de extra knop te klikken het zou duren om de film te komen erg zou vinden.

Sony heeft de troef met de PS3. De veelzijdigheid en multimedia-mogelijkheden van de PlayStation maakt het een geweldige aanvulling op uw entertainment center. Vanuit een gaming console naar een web browser, deze Blu-ray-speler neemt het huis van de taart op het krijgen van alles gedaan .; Controleer meer Blu-ray-spelers side-by-side vergelijking van de beste op de markt.

opvallende kenmerken

Kenmerken

Samenvatting van de beoordelingen via het Internet

Overzicht