diepvrieskisten – Idylis 2017

Als u een tuinman of een fervent coupon-clipper of iemand die de supermarkt verkoop cycli volgt, zou de Idylis IF50CM23NW diepvrieskist een welkome aanvulling op uw huis.

Overzicht

Deze vriezer maakt gebruik van 216 kilowattuur per jaar gemiddeld en dat vertaalt zich in een gemiddelde jaarlijkse operationele kosten van $ 26 of $ 2,16 per maand. Dit toestel eindigt kost 5,20 $ per jaar van de gemiddelde kosten per kubieke voet, dat is niet een uitzonderlijk groot bedrag gezien de besparingen op voedsel dat u kunt genieten van een goede diepvrieskist.

Dit kleine diepvrieskist biedt 5 kubieke voeten van de opslag ruimte, die een gezonde hoeveelheid diepgevroren groenten rechtstreeks uit uw tuin, verkoop geprijsd vlees en een goede deal meer kan vasthouden. De grootte te illustreren, kan het gemakkelijk opslaan 308 pils ijs.

Een pluspunt voor de Idylis kleine diepvriezer is dat de temperatuur kan dalen tot -17,8 graden. Dit is de laagste temperatuur van elke diepvrieskist vonden we in onze product lineup.

Je zal niet een uitzonderlijke hoeveelheid ruimte nodig om deze handige kleine diepvriezer bewaren. Het is 33,5 inch groot, ongeveer 28,375 inch breed en 21,62 inches diep. Wanneer u het deksel opent, het hele apparaat is 54,87 duim hoog. Hij weegt 77,2 pond.

Als je het installeert, moet u het een behoorlijke hoeveelheid ruimte te geven voor de luchtcirculatie omheen: 4 inch aan beide zijden en 4 inches aan de achterkant.

Deze vriezer is uitgerust met een opslag mand die u kunt organiseren met de dingen die u vaak gebruikt. Deze mand is afneembaar, die helpt met het schoonmaken. Een ander voordeel is het schoonmaken van een drain waarmee je water te verwijderen gemakkelijk wanneer u handmatig deze diepvrieskist ontdooien. Helaas ondersteunt deze vriezer niet voorzien van een aan-lampje van het apparaat werkt aan te geven, noch komt het met verstelbare poten of een veiligheidsslot.

Het ontbreken van een lampje, deur op slot en verstelbare benen zijn nadelen voor deze diepvrieskist. Echter, krijg je 5 kubieke voet van de ruimte voor de opslag van diepvriesproducten, die heel goed werkt voor kleine huishoudens, en deze vriezer kan een lage temperatuur van -17,8 graden Celsius bereiken.