gezichtsreiniging borstels – Beaute La Royale, 2017

De Beaute La Royale gezicht en lichaam Skin Cleansing System met Storage Bag maakt gebruik van een totaal van zes stukken op je gezicht en lichaam te reinigen. Het is op batterijen en wordt geleverd met een draagtas.

Dit gezichtsreiniging borstel is een stuk van een volledige systeem is ontworpen om te voorkomen dat al uw huid schoon en vrij van smetten. De fabrikant vorderingen deze behandeling kan uw huid te verbeteren binnen een paar dagen, zodra uw huid heeft tijd aan te passen aan het nieuwe regime. Het is niet specifiek voor een bepaald type huid zodat het kan worden gebruikt voor vette of droge huid. Met behulp van de borstels kunt u duidelijk uit je poriën om vlekken te bestrijden terwijl het wassen van de make-up en zweet van de dag.

De borstel vereist vier AA-batterijen, die toevoegt aan uw totale kosten in de tijd. In tegenstelling tot de belastbare eenheden die je moet wachten om te gebruiken totdat het apparaat klaar is met laden, moet u de macht te verliezen wanneer je in het midden van reiniging, met dit gezicht borstel, kunt u de batterijen te vervangen en blijven gebruiken. Dit maakt het ideaal voor het maken van uitstapjes maken omdat er geen plug-in nodig. U moet de batterijen apart aan te schaffen voor het gebruik van het gezicht reinigingsmiddel borstel; batterijen zijn niet inbegrepen. Daarnaast is deze sonische borstel heeft slechts één snelheid, die de mogelijkheid om het aan de snelheid u verkiest.

Dit gezicht borstel set wordt geleverd met een draagtas voor de verschillende stukken. De machine is waterdicht, zodat u het onderdompelen in water zonder het risico op beschadiging van het. Samen met het apparaat, de fabrikant omvat twee verschillende borstels, een puimsteen en een applicator spons voor het aanbrengen van moisturizer. Met een gezicht borstel en een borstel, bent u in staat om over je hele lichaam exfoliëren. De puimsteen helpt om ruwe plekken glad als je voeten. Facial borstels zijn niet alleen voor het reinigen: Zodra u uw huid hebt gereinigd, de applicator spons helpt u masseren in vochtinbrengende crème om uw huid te hydrateren. De draagtas helpt u om de hele set samen thuis te houden en is het handig om mee te nemen op reis om alle bijlagen bij elkaar te houden.

Dit gezichtsreiniging kwast wordt gedekt door een levenslange garantie voor alle onderdelen. Dit kan u geld besparen gedurende de levensduur van de borstel.

De Beaute La Royale gezicht en lichaam Skin Cleansing System met Storage Bag maakt gebruik van standaard AA batterijen, zodat er een aantal routine kosten moet u dit toestel aan te schaffen. Echter, de levenslange garantie geeft u gemoedsrust, zolang je het hebt. Dit toestel heeft slechts één snelheid, maar het komt met een aantal verschillende opzetborstels die u kunt gebruiken om te reinigen en te exfoliëren van top tot teen.