dvd-spelers – Craig Electronics, 2017

De Craig Electronics CTFT713 is een compacte dvd-speler die wordt geleverd met een volledig scala aan functies, zoals ouderlijk toezicht en anti-skipping. De batterij gaat meer dan drie uur, zodat u genoeg tijd om uw favoriete films te bekijken voordat ze moeten een lader te vinden, en als je nodig hebt om op te laden terwijl op de weg, de speler wordt geleverd met een DC-adapter. Helaas, toen we de videokwaliteit getest, waren we veel minder onder de indruk.

Overzicht

We zijn begonnen met het testen van de video en audio kwaliteit. Ten eerste, gebruikten we een gradenboog en draad om de kijkhoek te testen. Wij merkten vervorming bij 35 graden van het centrum, die enigszins smalle lijkt, maar dit moet wel goed voor twee kijkers. We keken een DVD waren we zeer vertrouwd met zodat we de kwaliteit van het beeld kon beoordelen. Helaas, het scherm veel donkerder dan andere speler op de standaardinstellingen. Bereid je voor om de helderheid tot gewoon weer om een ​​bruikbaar beeld te krijgen, maar zelfs dan, de video was korrelig en had opvallende horizontale lijnen. Dit is niet het ergste beeldscherm waren we getuige van, maar het was een teleurstelling.

Gelukkig is de geluidskwaliteit is veel sterker. Zowel de ingebouwde luidsprekers en koptelefoonpoort zijn in staat om helder geluid te leveren. De luidsprekers zijn in staat om volumes van 95 dB te bereiken, terwijl de hoofdtelefoon bieden een meer bescheiden maximale geluidsniveau van 56 dB.

Craig Electronics geeft geen lijst van de verwachte levensduur van de batterij, dus we wisten niet wat te verwachten toen we getest. Met een volle accu, waren we in staat om een ​​dvd te kijken voor iets meer dan drie uur.

Terwijl de videokwaliteit was een teleurstelling, de dvd-speler heeft een volledig scala aan functies. De anti-skipping kunt u kijken op de weg, zonder zich te bekommeren over de schijf rond te springen. Het ouderlijk toezicht kunt u grenzen aan wat je kinderen kunt kijken instellen. Dit is ook één van de weinige draagbare dvd-spelers die worden geleverd met een koptelefoon. Tot slot, de meegeleverde DC auto-adapter stelt u in staat om films te kijken in de auto en laad de speler indien zij sterft.

De Craig Electronics CTFT713 is een draagbare dvd-speler met een volledig scala aan functies en een indrukwekkende batterij, maar de videokwaliteit is een teleurstelling. We waarderen het dat deze dvd-speler wordt geleverd met een koptelefoon en een DC-adapter, zodat u het kunt gebruiken op uw weg reizen zonder problemen.