cloud services – Egnyte 2017

Onze Top Tien beoordelingen over Silver Award ontvanger Egnyte, een groeiende technologie bedrijf dat snel de gelederen is klimmen op het gebied van cloud-diensten. Ontworpen voor bedrijven vanaf de grond opgebouwd, biedt het bedrijf een eigen cloud-oplossing die naadloos combineert de flexibiliteit van de cloud met lokale opslag op bestaande infrastructuren. Deze unieke hybride benadering maakt eenvoudige toegankelijkheid, samenwerking en schaalbaarheid voor bedrijven van elke omvang.

Kenmerken

Egnyte rijke feature set is men duidelijk op maat gemaakt voor bedrijven, met uitgebreide file support, veelzijdige delen van bestanden en robuuste veiligheidsmaatregelen. De dienst biedt file support eerste klas, zodat u vrijwel elk type bestand, zoals Word-documenten, diavoorstellingen, video’s en nog veel meer op te slaan. U kunt zelfs muziek bestanden op te slaan, hoewel je een derde speler nodig hebt om ze te streamen.

Een paar van de cloud-diensten kwamen we limiet bestandsgrootte wanneer u uploaden naar uw account via de webinterface. Egnyte heeft geen dergelijke beperkingen, zodat u gemakkelijk en eenvoudig te uploaden elke grootte en type bestand.

Een opmerkelijk verschil tussen Egnyte en de andere diensten die wij beoordeeld is er een die toont nogmaals haar bereidheid voor zakelijke gebruikers: aangepaste branding. Uw unieke Egnyte domein kan worden aangepast aan uw merk weerspiegelen. U kunt uw logo op de Egnyte interface berichtkoppen en nog veel meer uit te voeren. De dienst biedt ook een aangepaste toegang URL, zodat u uw naam van het bedrijf te integreren in uw Egnyte toegang URL.

Een andere opvallende eigenschap van Egnyte is het delen van bestanden. U kunt eenvoudig bestanden delen en samenwerken met externe personen uit één centraal toegangspunt. Dit op zich is niet per se opmerkelijk, gezien de vele andere cloud services bieden ook het delen van bestanden; wat is, echter, is de dienst uitputtende map management mogelijkheden. Gedetailleerde mapmachtigingen kunt u strakke regels te definiëren rond de toegang tot bepaalde gegevens, wat vooral belangrijk is als u huisvesting gevoelige of vertrouwelijke informatie die niet elke gebruiker ingewijd moeten zijn. Niet alleen kunt u aangeven welke gebruikers welke mappen kunt u ook permissies die specifieke gebruikers de mogelijkheid om bestanden te bewerken en verwijderen van geven kunnen zien.

Afgezien van de gebruiker toegangsrechten, Egnyte telt verscheidene strenge veiligheidsmaatregelen om uw gegevens te beschermen. Alle file transmissies naar en van het Egnyte cloud file server worden versleuteld met 256-bit AES over SSL. Bovendien worden alle gebruikers geauthenticeerd met een gebruikersnaam en wachtwoord, en als beheerder, de volledige controle over de toegangsrechten van alle gebruikers en gasten die u gegevens delen met behoudt u.

Mobile Access

Als een hybride cloud en lokale storage oplossing, Egnyte biedt gunstig continue en automatische synchronisatie tussen lokale bestanden en online exemplaren. Verrassend, niet alle cloud-diensten die wij leveren beoordeeld automatische synchronisatie en Egnyte de opname van deze functie zorgt ervoor dat u toegang eenmaal ontoegankelijke bestanden vanaf elke internetverbinding.

Egnyte maakt gebruik van volledig mobiele apparaten op grote schaal toegankelijk te bieden om uw bestanden op de weg. De cloud service biedt apps voor een aantal van de meest populaire en meest gebruikte handheld apparaten, waaronder de iPhone, iPad, Windows Mobile en apparaten met Android en HP webOS exploitatie systems.The cloud service nog heeft om uitsluitend de uitrol van apps voor BlackBerry, maar , uw aangepaste Egnyte domein kan worden benaderd via een mobiele webbrowser.

Wat we vonden het meest indrukwekkend met betrekking tot mobiele toegang Egnyte is het feit dat je daadwerkelijk kunt bewerken, niet alleen bekijken, bestanden via hun mobiele toepassingen. Dit is een belangrijke, maar vaak over het hoofd gezien de functie met betrekking tot cloud-diensten en een die algehele bruikbaarheid van de dienst nog verder verbeterd.

Bij de eerste blik van Egnyte, er is geen vraag het is een enterprise-kaliber service. De interface is schoon, intuïtieve en professioneel uitziende. Minder tech-savvy gebruikers kunnen enigszins laten intimideren door de corporate huid, maar zal snel leren dat de dienst is makkelijk om mee te werken en te navigeren.

Binnen enkele minuten waren we in staat om in te loggen in onze op maat gemaakte domein, mappen maken en bestanden uploaden. Uploaden is eenvoudig en opmerkelijk snel, met afzonderlijke bestanden in slechts tweede geüpload. Zelfs het uploaden van meerdere bestanden tegelijkertijd (via het Java uploader) werd merkbaar snel; We konden drie mappen die meer dan 260 bestanden in minder dan drie minuten uploaden. Uploaden via FTP is een andere optie voor grotere bestanden. toegang tot onze rekening op een mobiele browser testen bleek net zo makkelijk.

Egnyte versterkt zijn oproep aan bedrijven van alle groottes en technische vaardigheden met een breed scala aan zeer nuttige hulp en ondersteuning. De hulp mogelijkheden binnen de interface alleen al zijn er in overvloed. Wanneer u een taak uit te voeren, het venster dat verschijnt vaak bevat een geïntegreerde verwijzen naar “meer informatie” over de functie alvorens het te gebruiken. U kunt ook toegang krijgen tot trainingsvideo’s (via het bedrijf YouTube-kanaal), die verklaren uitputtend, maar verwelkomde detail hoe de verschillende kenmerken en functies Egnyte gebruiken.

Makkelijk te gebruiken

De interface van de helpdesk link brengt u rechtstreeks naar Egnyte klantenondersteuning online voor meer individuele begeleiding. Hier kunt u knowledgebase en forums Egnyte’s zoeken op trefwoord of browse de uitgebreide en gecategoriseerde lijst van veelgestelde vragen.

Deze cloud service duidelijk niet een haalbare optie is voor de consument. Maar voor professionals en bedrijven van elke omvang, Egnyte hybride benadering van cloud computing en storage kan een kostenefficiënte en productieve oplossing. De cloud service levert een royale feature set, vol met enorme file support, flexibele mobiele toegang en informatieve middelen te ondersteunen. Of uw bedrijf heeft twee of twintig werknemers, Egnyte vormt een krachtige, enterprise-level cloud-oplossing die zakelijke gebruikers zullen vinden aantrekkelijk.

Help en ondersteuning

Overzicht