storage food services – Wise Company 2017

The Wise Company combineert alle van de belangrijkste functies die we zochten in de beste storage voedingsmiddelenbedrijven, verdienen our Top Tien Gold Award. De keuze, smaak en kwaliteit van het eten helpt u uw opslag van voedsel te organiseren, zodat u kunt genieten of je gaat op een camping trip, draaien door middel van uw opslag van voedsel of het eten in een noodsituatie. We proefden vele verschillende merken voor onze lange-termijn opslag van voedsel beoordelingen en terwijl velen waren heel goed, Wise stond, vooral om zijn uitstekende smaak en textuur.

Eten & Water

Sommige concurrerende voedsel opslag bedrijven respecteren Wise Company-merk voedingsmiddelen genoeg om ze te verkopen, maar we denken dat het praktischer om het direct te kopen van de bron. De website van de Wise bedrijf is zeer eenvoudig te navigeren. De tabbladen zijn duidelijk gemarkeerd om u te helpen vinden wat u zoekt, of u nu op zoek bent om te overleven het bewaren van levensmiddelen kits, dringende voedselhulp kits of de essentie, zoals individueel verpakte vleeswaren, groenten en fruit.

The Wise Company begrijpt dat mensen gebruik maken van de lange termijn opslag van voedsel voor verschillende situaties. Terwijl de industrie algemeen wordt gezien als een gericht op de ramp noodhulp en voorbereiding op noodsituaties, is een groot deel van de dienst gewijd aan de korte termijn voorbereiding maaltijd.

Het bedrijf grab-and-go maaltijden en buiten eten kits zijn een snelle oplossing voor het weekend kamperen of geldbesparende maaltijden. De grab-and-go kits komen verpakt in verschillende opties. U kunt krijgen apart verpakt gevriesdroogd vlees in 60-serving stappen, 120 porties van het ontbijt en ga zo maar door. De outdoor food kits maaltijden apart verkocht en worden gekocht a la carte.

U kunt een bescheiden of grote investeringen in gedroogde opslag van voedsel te maken. Het bedrijf biedt combinaties, variërend van een 72-uurs levering aan een 12-maanden levering van voedsel opslag. Onder de juiste omstandigheden, het eten duurt tot en met 25 jaar. De kits komen in de best mogelijke verpakking om te overleven voedsel – ruimtebesparend, kwadraat, stapelbare bakken die geen speciale rekken of opslag vereisen.

We zijn onder de indruk dat de Wise Company geeft u meerdere opties voor noodgevallen opslag van voedsel en is gericht op het creëren van geweldig smakende gerechten, maar ook. De gevriesdroogde vruchten worden verpakt met verschillende sauzen, zoals karamel, terwijl de groenten verpakt samen met sauzen zoals kaas, boter en champignonsaus. Dit wordt gedaan om de smaak te maximaliseren en om extra calorieën om uw aanbevolen dagelijkse inname aan toe.

Diet Specialty

Wise bezit en exploiteert een eigen productiefaciliteit. Volgens het bedrijf, de inrichting is soja- en moer-vrij. Deze zijn belangrijk voor mensen met voedsel gevoeligheden en allergieën. Van de andere bewaren van levensmiddelen bedrijven die we beoordeeld, Wise’s website is zeer gemakkelijk te zoeken en vinden een assortiment van glutenvrije levensmiddelen.

Sommige concurrerende opslag van voedsel locaties had een paar items hier en daar, maar je moet echt om hen neer te jagen of vraag speciaal voor glutenvrije gerechten. Wise biedt een degelijke selectie van vegetarische gerechten als goed, met inbegrip van gevriesdroogde groenten en fruit, en een paar andere items die specifiek als vegetarisch zijn gelabeld, zodat je weet wat je krijgt.

Wise bood zeer weinig in de weg van drinkbaar water, en dat is een duidelijke nadeel. Na een aantal drinkwater op de hand is van belang voor noodgevallen, want je weet nooit of er water zal worden kunt u zuiveren in het geval van een natuurramp of een noodsituatie. Het biedt wel een goede selectie van waterberging en water-materieel voor de zuivering, dat wel. The Wise Company biedt schone water dozen, water-filtratie flessen, ontzilting behandeling en een noodsituatie kachel om water te koken.

Een dringende voedselhulp calculator op de site Wise Company helpt u bij het plannen van hoeveel maaltijden of hoeveel bulk voedsel te kopen en hoeveel u wilt besteden. Wise Bedrijf verkoopt zaden voor het kweken van een tuin – voor te bereiden of te herstellen van een natuurramp – maar het ontbreekt de uitdroging of conservenindustrie benodigdheden om u te helpen het voedsel dat je groeien behouden.

Wijs blog The Wise bedrijf is een van de meest uitgebreide die we hebben gezien voor een food-opslagdienst. Het biedt veel tips over hoe voor te bereiden op een ramp als doe-het-opslag en tuintips. We zijn onder de indruk van de kwaliteit van deze artikelen en de mogelijke levensreddende informatie die zij verstrekken, vooral omdat ze snel leest.

De site heeft ook een standaard pagina met veelgestelde vragen die basisinformatie over goede opslag en advies over hoe veel voedsel nodig is om een ​​gezin te voeden geeft. In het geval u nog vragen heeft, heeft het bedrijf een behulpzaam, goed geïnformeerde ondersteunend personeel beschikbaar zijn via de telefoon die je niet zal doorgaan tot verschillende ondernemingen vóór uw vragen eindelijk beantwoord. Als u niet wilt dat het bedrijf bellen, kunt u het contactformulier op de website of zoek profielen van de onderneming op Pinterest, Facebook en Twitter.

Equipment & Extras

Veel van de bedrijven in onze vergelijking hebben een uitstekende kwaliteit eten en een uitgebreide selectie van het. The Wise Company randen van de concurrentie, maar door ook het maken van uitstekende gerechten voor mensen met speciale dieetwensen beperkingen, en door het maken van dat voedsel makkelijk te vinden.

Dit bedrijf neemt al het giswerk uit van de oprichting van de lange termijn opslag van voedsel voor uw gezin, met een rekenmachine, veel educatief materiaal en deskundige medewerkers die gemakkelijk te bereiken zijn. Het eten wordt geleverd in een logische manier en kan duren voor een kwart eeuw, zodat je het gevoel vertrouwen in het gezicht van elke catastrofe.

Help en ondersteuning

Overzicht