mobiele telefoons – Samsung Infuse

De Samsung Infuse is een geweldige touch screen telefoon voor iedereen die op zoek is naar een feature-rijke apparaat. Deze telefoon heeft een grote geheugencapaciteit, is makkelijk mee te nemen vanwege zijn kleine formaat en bevat een groot display voor het eenvoudig bekijken. Deze touch screen telefoon draait op het Android 2.2 besturingssysteem en is geschikt voor ringback tonen om uw bellers te vermaken.

Ontwerp

Dit is een van de dunste touchscreen mobiele telefoons die vandaag beschikbaar zijn. Het is slechts 0,36 inch dik, 5,15 inch lang en 2,77 inch breed, zodat deze eenvoudig in vrijwel elke zak past. Het totale gewicht van de Samsung Infuse is 4,9 ounces. U zult nauwelijks merken, terwijl het dragen van uw broekzak of in de zak van uw shirt.

Hoewel deze telefoon heeft een van de grotere schermafmetingen die we hebben gezien, op 4,5 inch, waren we een beetje teleurgesteld te vinden dat de resolutie is slechts 800 x 480 pixels. De kans is groot, want de Samsung Infuse touch screen mobiele telefoon komt ook met Super AMOLED Plus-technologie, zult u niet de lagere resolutie te veel merken.

De Samsung Infuse touch screen mobiele telefoon heeft niet de langste levensduur van de batterij op de markt, maar het zal het prima doen, afhankelijk van wat je doet met uw telefoon. Als u van plan bent om het te gebruiken voor het eenvoudig maken van telefoongesprekken, kunt u verwachten om ongeveer 8.75 uur uit een lading krijgen. Echter, het heeft een geschatte standby-tijd van 384 uur. Als u van plan bent om meer van de toepassingen op uw telefoon te gebruiken, zoals het spelen van games en het luisteren naar muziek, raden wij u aan de telefoon oplader bij je te dragen.

We zijn onder de indruk van de ingebouwde geheugen van deze touchscreen mobiele telefoon. Het wordt geleverd met 18 gigabyte al ingebouwd. Echter, als je nog meer geheugen kunt u tot aankoop van een 32-gigabyte SD-kaart om de totale ruimte die je hebt om bestanden op te slaan verhogen nodig hebben. Wij willen ook het feit dat de Samsung Infuse draait op een 1,2 GHz processor, waardoor het vrij snel bij het uitvoeren van toepassingen.

De Samsung Infuse wordt geleverd met een grote lijst van functies die iedereen op zoek naar een touch screen mobiele telefoon zal waarderen. Het heeft een naar achteren gerichte camera die 8 megapixels heeft om ervoor te zorgen dat uw foto’s zijn altijd fris en schoon. Het bevat ook een front-facing camera die net iets meer dan 1 megapixel heeft. Dit werkt geweldig voor het nemen van foto’s van jezelf met je vrienden toevoegen als contact iconen.

Batterijduur

Dit touchscreen mobiele telefoon bevat ook GPS, Wi-Fi en is in staat van Bluetooth. Hoewel het niet beschikt over een ingebouwde FM-radio, het komt met een mediaspeler die mp3’s die u downloadt naar uw telefoon zal spelen. Het bevat ook een groot aantal social media mogelijkheden.

Als gevolg van de verkorte levensduur van de batterij, de Samsung Infuse is een groot touch screen mobiele telefoon voor mensen die op zoek zijn naar het meer als een telefoon en niet zozeer als een spel of muziekspeler te gebruiken. Omdat het klein is, zal het gemakkelijk mee te nemen in uw zak te zijn. Terwijl we hadden gewild om te komen met een FM-radio, we zijn blij dat het nog zal verdubbelen als een MP3-speler.

systeemspecificaties

Kenmerken

Overzicht