mobiele telefoons – BlackBerry Bold 9780

BlackBerry mobiele telefoons worden voornamelijk gebruikt voor zakelijke en organisatorische behoeften; Echter, ze bieden veel meer dan alleen dat. Niet alleen BlackBerrys hebben verbazingwekkende multitasking en productiviteit functies, maar ook voorzien van krachtige media spelers. De BlackBerry Bold 9780 muziek mobiele telefoon is niet alleen ontworpen om al uw zakelijke behoeften te voldoen, maar ook om je een beetje entertainment te geven ook.

Ontwerp

De BlackBerry Bold 9780 is een vrij klein apparaat en is 0,56 inch dik. Voor het hebben van zulke kleine afmetingen, deze muziek mobiele telefoon heeft een stevige feel to it, en we vonden het duurde een beetje tijd om comfortabel te houden van het apparaat te krijgen. Deze BlackBerry telefoon weegt 4,3 ounces, die niet veel is in vergelijking met andere soortgelijke apparaten.

Het apparaat is voorzien van een 480 x 360 scherm. Films zijn niet zo aangenaam om naar te kijken op dit apparaat met een pixel resolutie van deze laag, maar als je niet al te bezorgd over het kijken naar films of tv-programma’s op uw apparaat, het kleine scherm zal niet dat veel van een verschil te maken. Het scherm is een kleine 2,4 inch en is niet voorzien van touchscreen-mogelijkheden. Het lichaam van deze muziek mobiele telefoon beschikt over een volledig toetsenbord en trackpad om de navigatie minder van een gedoe te maken.

Over het algemeen, de levensduur van de batterij op dit apparaat is voldoende voor de meeste gebruikers. Tot zes uur gesprekstijd is op een enkele batterijlading. Spreektijd is op elk moment een van de menu’s van het display actief zijn, zoals wanneer u surfen op het internet, praten over de telefoon of het luisteren naar muziek. Tot 528 uur stand-bytijd zijn voorzien die een significante mate. Dit is de tijd het apparaat opgeladen blijven niet wordt gebruikt. Dit betekent dat met weinig gebruik van de telefoon kan gevoed blijven voor meerdere dagen.

De arme hoeveelheid geheugen die beschikbaar was de grootste nadeel van de BlackBerry Bold 9780 muziek mobiele telefoon. De telefoon komt alleen met 512 MB geïntegreerd geheugen, die ons verrast. We dachten dat voor een telefoon vooral bedoeld voor zakelijke behoeften, zouden ze voldoende geheugen omvatten voor het opslaan van documenten, bestanden en contacten. Echter, deze BlackBerry doet onder meer een 2 GB mediakaart en de mogelijkheid om meer geheugen uit te breiden met microSD-kaarten.

De BlackBerry Bold 9780 is voorzien van een krachtige mediaspeler. De speler zelf heeft niets bijzonders te onderscheiden van andere mediaspelers te bieden, maar dit apparaat heeft een goede baan bij het vervullen van wat het moet. We vonden het gemakkelijk om afspeellijsten te maken en te beheren onze muziekcollectie op de muziek mobiele telefoon. We hadden geen probleem overbrengen van muziek op onze apparaat en het maken van onze collectie te laten groeien.

Levensduur batterij / Memory

De BlackBerry Bold 9780 heeft een ingebouwde GPS die u geeft uw exacte locatie en makkelijk te volgen aanwijzingen om je van punt A naar B. De 3G-connectiviteit op dit apparaat maakt het mogelijk voor u om e-mail, instant message of blader het internet. Om u te helpen verhogen van uw surfen op het internet ervaring nog, zijn Wi-Fi-mogelijkheden ook opgenomen, die het mogelijk maakt voor u om heen en weer te schakelen van 3G-mogelijkheden, mobiele hotspots en een Wi-Fi-netwerk.

Hoewel de BlackBerry Bold 9780 is niet het eerste apparaat dat opkomt bij het denken van een muziek-mobiele telefoon, dit apparaat beschikt over een krachtige muziekspeler om het te plaatsen op de lijst. De multitasking-mogelijkheden, samen met internet connectiviteit en intuïtieve ontwerp, maakt dit toestel een sterk en doeltreffend mobiele apparaat.

Music Features

Extra functies

Overzicht