medewerker monitoring software – Spytech 2017

NetVizor is een van de beste werknemer monitoring systemen die we beoordeeld. Het omvat de belangrijkste functies voor het bijhouden en geavanceerde monitoring functies die u helpen de productiviteit van werknemers te verhogen en gevoelige bedrijfsinformatie te beschermen. Het heeft ook de controle tools, zodat u niet alleen volgen, maar ook de toegang tot websites en applicaties op uw bedrijf werken computers te blokkeren. Dit zijn Beoordelingen slechts enkele van de redenen waarom NetVizor heeft verdiend de top tien Silver Award.

Soorten Monitoring

Sommige activiteiten worden efficiënter gecontroleerd bij stil, of stealth, mode. Dit betekent dat uw medewerkers niet weten dat ze bekeken worden en kan het programma niet uit te schakelen. Andere activiteiten, en sommige staatswetten vereisen transparante monitoring. NetVizor kan beide doen. Het heeft ook bewaking op afstand, dus je kunt werknemer activiteit bekijken vanaf uw eigen computer in plaats van om toegang te krijgen van de gecontroleerde apparaat.

NetVizor productiviteit tracking software is een van de weinige diensten die wij beoordeeld, dat in staat is om het toezicht op inactiviteit, zodat u kunt zien of werknemers verblijven voor een tijdje op één website, die inactief zitten aan hun bureau kunnen wijzen. NetVizor kunt u ook werknemer aanwezigheid volgen, zodat u kunt zien hoeveel tijd medewerkers besteden aan hun werk en wanneer ze worden weergegeven en het verlaten van het werk.

Deze werknemer monitoring software bevat een keylogger, zodat u kunt zien wat uw medewerkers delen in e-mailberichten, via instant chatten en op social media netwerken. NetVizor is in staat om documenten en bestanden die zijn gedownload, opgeslagen, verwijderd of opgehaald te volgen. Het zal u ook waarschuwen wanneer deze worden opgeslagen op verwijderbare apparaten, zoals USB-drives, of bevestigd en stuurde samen met een e-mailbericht. U kunt ook zien wanneer documenten in plaats van worden afgedrukt elektronisch verplaatst. Deze functie is zeldzaam onder werknemer-management systemen.

Een ander kenmerk dat niet alle werknemers-monitoring software bevat is de mogelijkheid om toezicht te houden social media toegang, maar NetVizor doet. Dit betekent dat u kunt zien wanneer deze sites worden geopend en als de werknemers informatie delen of kritisch van uw bedrijf op een manier die schadelijk is voor de reputatie van uw bedrijf zou kunnen zijn.

NetVizor installeren was eenvoudig tot het kwam tot het aansluiten van de administratieve en client-computers met het oog op de stille controle te beginnen. We moesten de hulp van onze IT-afdeling gebruiken om wat extra programmering, volgens de instructies van NetVizor omvatten, om te werken rond de firewalls geïnstalleerd te helpen beschermen computers.

Monitoring Features

Naast het monitoren van de PC-activiteit, NetVizor geeft je controle functies om te voorkomen dat de verleiding op de baai. U kunt zowel filter en blokkeren van bepaalde websites worden benaderd door medewerkers van bedrijfscomputers. U kunt ook waarschuwingen instellen om automatisch pop-up aan werknemers te waarschuwen als ze proberen om toegang te krijgen tot beperkte sites. Ook kunt u het opslaan van gegevens op verwijderbare apparaten, zoals USB-drives, dat is een kritische doorlichting te blokkeren. Een eigenschap die niet beschikbaar is, is echter tijdcontrole waarmee u toegang tot websites of pc-toepassingen tijdens de gespecificeerde tijdstippen gedurende de werkdag te beperken.

NetVizor, een deel van de familie Spytech, heeft veel hulp en customer support opties voor u beschikbaar. Het is een van de weinige programma’s die we beoordeeld dat bevat ondersteuning telefoonnummers en e-mailadressen prominent online weergegeven. Veelgestelde vragen, uitgebreide kennisbank en gebruiker tutorials zijn ook beschikbaar voor u om toegang te krijgen. De enige support tool we niet zien was een online chat-functie.

NetVizor is een krachtige business tool gewijd aan het toezicht werknemer activiteit, terwijl ingelogd op bedrijfscomputers. Het hoeft niet een aantal functies, zoals de tijd controles om te helpen met web filtering, maar het maakt de voet volgen webactiviteit; use PC-applicatie; e-mailberichten (zowel verzonden en ontvangen), en de creatie, verwijdering en ophalen van gevoelige bestanden.

controle Functies

Help en ondersteuning

Overzicht