kijk bestellen – Order Checks Online

Controles in de mail wordt afgedrukt persoonlijke en zakelijke controles met tal van add-ons voor het bijhouden van uw uitgaven te houden. Met meer dan 200 check patronen, het heeft voor elk wat wils. aanpassingsopties Deze online check bestelservice, check stijl variëteit en beveiligingsverbeteringen verdienen our top tien Silver Award.

aanpassingsopties

Met geanimeerde, bloemen en mooie prints, Checks In The Mail biedt design opties die u toelaten om uw stijl uit te drukken. Het bedrijf biedt ook ontwerpen uit populaire merken zoals “Star Trek” en Disney. U kunt zelfs uw eigen ontwerpen te maken door je favoriete persoonlijke foto’s.

Monogram controles zijn ook beschikbaar. Deze komen meestal met een enkel initiaal op de achtergrond van de cheque, en je kunt het lettertype en kleur te kiezen. Deze zijn bruikbaar in persoonlijke situaties waarin u geven controles voor leuke evenementen, zoals de school fondsenwervers, en ze zien er uniek uw eigen.

De logo’s zijn een andere optie voor aanpassing van het bedrijf biedt. U kunt kiezen uit meer dan 300 ontwerpthema’s, zoals sport en de natuur scènes. Voor een extra vergoeding, kunt u uw eigen lettertype ontwerp.

Het bedrijf biedt categorieën zoals bestsellers en beroemde kunstenaars, en het is altijd het toevoegen van nieuwe ontwerpen, zodat u altijd populair en actuele thema’s. Bovendien, met meer dan 150 chequeboek hoes ontwerpen, kunt u kiezen voor een mooie hoes om de controles te beschermen materialen zoals leer en vinyl.

Deze service biedt aangepaste controles in losse vellen, of met carbon duplicaten dat elke transactie op te nemen. Het beloont bulk kopers met een korting; Dus, hoe meer controles je koopt, hoe minder u betaalt per doos. Elke doos bevat vijf pads van de controles, 20 borg slips en een transactie register voor het bijhouden van uw uitgaven.

Controleer Styles & Add-Ons

Het bedrijf biedt ook zakelijke controles in meerdere stijlen. Voor een eenmalige setup fee, kunt u uw bedrijfslogo toe te voegen aan de controles. U kunt ook de boekhouding producten zoals belastingformulieren en payroll controles met voorgedrukte aftrek bijschriften.

De controles stijlen in de business-formaat kan ook worden gemaakt in laser, high-security of handmatig formaat, afhankelijk van uw behoeften. Een laser controle is handig als uw bedrijf regelmatig maakt online aankopen, en een high-security check is handig wanneer u transacties met onbekende klanten. Handmatige controles worden geschreven en zijn het beste voor in-persoon aankopen en uitgaven.

Alles wat je nodig hebt voor het betalen van rekeningen, het bijhouden van uw uitgaven en balanceren uw chequeboek is beschikbaar via deze online check bestelservice. In het geval u liever hen om doorslagen, top-stomp controles zijn beschikbaar, zodat u uw uitgaven kunt documenteren in de ruimte boven uw cheque. U kunt ook gebruik maken van de check registreren bij elke transactie te nemen.

Controles van deze provider beschikken over state-of-the-art veiligheidsvoorzieningen. Wanneer u cheques online bestellen van dit gerenommeerd bedrijf, voldoen ze alle van de veiligheid specificaties aanbevolen door de CPSA. Controles die voldoen aan CPSA richtlijnen hebben drie beveiligingsfuncties die beschermen tegen fraude. Deze essentie gepaard met het gebruik van speciaal papier, inkt en onderscheidend design elementen die moeilijk te reproduceren zijn. U kunt zien of uw cheques te voldoen CPSA richtlijnen die door de hangslotpictogram op elk.

De veilige Backer op elke controle voorkomt dat de reproductie van de achterzijde van de cheque. Een ander beveiligingsfunctie op elke controle is een microprint security lijn, die bezaaid verschijnt als iemand probeert om een ​​ongeautoriseerde kopie te maken.

In het geval u een vraag over haar producten of diensten, het bedrijf biedt een gratis telefoonnummer en e-mail ondersteuning. We zijn onder de indruk van de website live chat-functie en goed geïnformeerde medewerkers van de klantenservice. Voor antwoorden op veelgestelde vragen, kunt u de pagina met veelgestelde vragen bladeren. Hoewel de controles in de mail niet een geld-terug garantie, dat is lastig als je in een haast of besluiten om een ​​andere bestelservice gebruik te bieden, heeft het bedrijf uw bestelling te vervangen als het maakt een fout.

veiligheid

Als toonaangevende leverancier van persoonlijke en zakelijke controles, controles in de mail biedt hoogwaardige controles en aanverwante producten. Het onderscheidt zich als een van de beste controle bestellen diensten met zijn uitstekende personalisatie opties en beveiligingsfuncties.

Help en ondersteuning

Overzicht