gezichtsreiniging borstels – Conair Macht Facial Cleanser 2017 – Top Tens

De Conair macht Facial Cleanser is ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met uw gewone scrub, reinigingsmiddel of andere astringents die u gebruikt tijdens uw normale huidverzorging. De haren van de borstel te krijgen in je poriën om onzuiverheden weg te vegen dan die van pads of sponzen. Het bedrijf zegt het geeft een diepere algemeen schoon.

Conair gezicht reinigingsborstel omvat twee verschillende hoofd bijlagen: een borstel en een spons. Deze twee accessoires werken in tandem om je gezicht schoon te maken. De opzetborstel werkt met uw gekozen scrub om vuil uit de poriën te verwijderen. De spons attachment exfoliates huid, het openen van je poriën. U kunt ook dit gezicht borstel gebruiken om uw favoriete moisturizer werken in de huid. U kunt ook telefonisch bestellen vervanging bijlagen door middel van Conair’s klantenservice nummer.

Deze bijlagen werken op twee verschillende snelheden gecontroleerd door een schakelaar. Een aparte regeling kunt u de richting van het gezicht reinigen borstel of spons. Verwisselen tussen de twee instellingen geeft u meer controle over uw reiniging regime. De verstelbare snelheden toelaten om meer krachtig reinigen eventuele knelpunten, terwijl de lagere snelheid kan worden gebruikt voor een consistente reinigen over je gezicht en hals. U kunt experimenteren met de verschillende instellingen en zie hoe ze invloed hebben op uw huid om schade en roodheid te voorkomen.

Twee AA-batterijen van stroom motor dit gezicht penseel. Als u van plan bent om het apparaat te gebruiken op om de andere dag basis of dagelijkse basis, kan je jezelf te veranderen batterijen veel. Uw eerste twee batterijen worden meegeleverd in de doos. Hoewel dit apparaat heeft een lage prijs, is het belangrijk om de extra kosten van vervangende batterijen en de mogelijke moeite van het te veranderen in het midden van uw huidverzorging routine te overwegen. Wilt u misschien een extra paar batterijen in uw badkamer te houden om te voorkomen dat een tekort aan vermogen met slechts de helft van je gezicht geschrobd.

Dit gezicht reinigen borstel is voorzien van een één jaar beperkte garantie. Afgezien van de vastgemaakt spons en opzetborstels, het is een massief stuk. De afmetingen van dit gezicht borstel zijn 2,2 inch lang, 4.4 inch breed en 7,8 inch hoog. Conair ontworpen zijn grootte in de hand ligt en gemakkelijk worden opgeslagen wanneer deze niet wordt gebruikt. Hij weegt ongeveer 8 ounces.

De Conair Macht Facial Cleanser is een krachtig apparaat dat is ontworpen voor gebruik met uw favoriete huidverzorgingsproducten om een ​​diepe schoon en afschilfering te verstrekken. Met dit apparaat kunt u kiezen tussen twee kop-bijlagen, een borstel of spons, en twee snelheden. Het toestel is ontworpen om alleen worden gebruikt op je gezicht en komt niet met extra opzetborstels. Bovendien wordt gevoed door batterijen, die toevoegt aan de kosten van het gezicht borstel tijd.