ftp software – WISE-FTP

een van de beste in de wereld, WISE-FTP, concludeert ook tegen een aantal van de hoger gerankte producten op het gebied van verbindingen, transfers en tijdbesparende gereedschappen. Deze FTP-software ondersteunt vele populaire beveiligingsprotocollen zoals SSH, SSL en TLS, evenals een verscheidenheid van encryptie-algoritmen.

veiligheid

Hoewel dit product beschikt over een adequaat niveau van veiligheid voor de meeste toepassingen, is er geen ondersteuning zo veel opties als sommige van onze hogere gerangschikt producten. Maar als je op zoek bent naar een product dat u in staat stelt om op afstand te manipuleren bestanden en ondersteunt SSL transfers en XCRC controles, kan deze FTP software uw wensen te voldoen.

WISE-FTP heeft de mogelijkheid om te werken met een populaire collectie van encryptie-algoritmen waaronder Rijndael (128, 192 & 256-bit), Blowfish, TripleDES en PGP. Het kan ook SFTP en SSL / TLS protocol voor veilige transfers te gebruiken. Dit programma ondersteunt anonieme logins en kunnen verzoeken van XCRC controleren.

Dit programma heeft een aantal goede verbinding en overdracht van vaardigheden, waaronder in leven te houden, te hervatten, sluit en het vermogen om meerdere threads en een open meerdere verbindingen lopen.

Bent u geïnteresseerd in tijdbesparende functies zijn of het uitvoeren van vergelijkbare taken vaak, kan WISE-FTP een goede pasvorm. Het heeft een macro-recorder op veelgebruikte sequenties van commando’s op te slaan en u kunt aangepaste sneltoetsen en gemeenschappelijke overdracht paden in te stellen. Dit programma kan ook synchroniseren directories, mappen en submappen en spiegel bestanden. Uiteraard kan het ook uitvoeren gecomprimeerde en meerdelige transfers.

WISE-FTP is compatibel met FTP, HTTP, SFTP en sokken (4, 4A en 5)

Connectivity / Transfer Abilities

Dit programma heeft een schone uitziende, goed georganiseerde interface die vele handige tools biedt. Het heeft bijna alles wat we zochten voor het opnemen van de mogelijkheid om van taal te wisselen, een drag & drop tool, aangepaste opdrachten, planning, lijst met opties en een vooruitgang monitor. Het heeft ook de mogelijkheid om algemene, verbinding, wachtrij, overdracht en interface-instellingen te configureren.

Het heeft een geïntegreerde HTML-editor, kan openen en uitvoeren van scripts, sparen favorieten en heeft een configuratiewizard.

AceBIT biedt technische ondersteuning door middel van geïntegreerde hulp en online ondersteuning door middel van veelgestelde vragen, een actief forum, tutorials en e-mail.

WISE-FTP concurreert goed met populaire FTP-producten op het gebied van functionaliteit en een eenvoudig te gebruiken interface, maar mist een aantal van de beveiligingsfuncties die producten zoals SmartFTP en CuteFTP bevatten.

user tools

Technische hulp / ondersteuning

Overzicht