food processors – KitchenAid 7-Cup 2017

De KitchenAid 7-Cup food processor (KFP0711CU) is een economisch apparaat voor een kleine keuken. Hoewel het worstelt om voedsel gelijkmatig hakken en laat vaak grotere brokken aan het einde, is het nog steeds goed op hakken de meerderheid van de groenten, noten en andere voedingsmiddelen. Naast een eenvoudige ontwerp waarmee u eenvoudig toevoegen voedsel en kies tussen drie snelheden, het apparaat vergt weinig werk te demonteren en schoon, wat vervelende taken op veel blender food processors zijn.

Overzicht

Dit is een van de beste food processors op de markt, omdat het consequent uitvoert en laat weinig brokken uncut. Wanneer we de mogelijkheid om aardappelen en champignons en versnipperen kaas snijden getest, het toestel was in staat om een ​​perfecte plakjes te creëren. Het deed laat een paar grote brokken onbesneden, dat een veel voorkomend probleem in ons voedsel processor vergelijking was. Dit is grotendeels te wijten aan de korte scherpe messen die niet helemaal de buitenste rand van de kom niet bereiken.

Van alle top-rated food processors die we hebben getest, dit toestel had de zwakste motor: 320 Watt. Zijn underpowered motor resulteert in lagere blade snelheden en minder gelijkmatig gehakte voedsel. Echter, dit produceert consistente weinig resultaten bij de vele low-budget-processoren te schande. Zijn hoog, laag en pols snelheden kunt u verschillende taken, zoals het hakken meerdere groenten, pureren saladedressing en kneden van deeg verwerken.

Vanuit een usability en schoonmaak oogpunt, dit kleine keukenmachine is ongelooflijk gebruiksvriendelijk. Het is uitgerust met een vulopening die u toelaat om voedsel toe te voegen, terwijl de processor in gebruik is. Het frontpaneel is eenvoudig van opzet, waardoor je vier knoppen om het apparaat uit te zetten of te activeren laag, hoog en hartslag snelheden voor precisieverwerking .. Bovendien, de wasbare stukjes vereisen weinig inspanning te demonteren en schoon te maken. Ze kunnen niet worden gereinigd in de vaatwasser, maar als we ze met de hand schoongemaakt, waren we klaar in minder dan 15 minuten, dat is ongeveer gemiddeld voor een keukenmachine.

De KitchenAid 7-Cup food processor moeite om voedsel te hakken in kleine, evenredig verdeelde brokken, grotendeels te wijten aan de korte messen. Echter nog steeds geproduceerd tamelijk consistent voor de meeste voedingsmiddelen we getest. Het is gemakkelijk te reinigen en eenvoudig te bedienen. Kan één van de zwakste motoren van de toestellen we beoordeeld, maar nog steeds goed presteert voor zijn kleine formaat.