elektronische whiteboards – Promethean 2017

De Promethean ActivBoard 587 Pro is één van de drie interactieve displays in de Promethean ActivBoard 500-serie. Het meet 87 inch diagonaal en weegt 90 pond.

Deze elektronische whiteboard komt met zijn eigen projector en alle hardware die nodig is om de stukken te monteren, evenals een ingebouwde luidspreker en een versterker. Zowel het whiteboard en de projector gebruiken één stroomaansluiting. Het schrijven oppervlak van de ActivBoard 587 Pro is een passieve elektromagnetische raad die ook in staat is om capacitieve sensing. De slimme whiteboard zelf is wit en heeft een matte afwerking. Echter, het heeft een melamine toplaag en werkt niet met een droge-erase markers. Een melamine whiteboard is niet zo duurzaam, met name voor de klas misbruik, zoals elektronische whiteboards met keramische of porselein stalen oppervlakken.

De Promethean ActivPen is slechts 0,8 inch dik en is licht van gewicht. Het heeft een hoekig ontwerp dat maakt het gemakkelijk voor jonge studenten met kleine handen vast te houden en te gebruiken. Er zijn vier pennen die bij de ActivBoard, en zij worden opgeslagen in een speciale klem aan de zijkant van de elektronische whiteboard. De draadloze pennen hebben geen batterijen nodig om te werken, en uitgerust met twee schakelaars die het werk heel graag een computermuis. Echter, de plastic uiteinden van de pen te maken kras en piepen op de matte melamine oppervlak van het whiteboard.

De projector gebundeld met de Promethean ActivBoard 587 Pro is de eigen EST-P1 projector. Het is een DLP projector vermogen van 2200 lumen en een resolutie van 1200 x 800 pixels. De projector beschikt over een vermogen van 270 watt en een lamp die 4000 uur duurt. Deze specificaties maken de projector precies goed voor gebruik in de klas. Het is niet de meest energie-efficiënte projector, en je kan nodig zijn om sommige tinten tekenen of dimmen omgevingslicht te helder genoeg te maken. Daarnaast is de noodzaak om de lamp regelmatig te vervangen draagt ​​bij aan de cost of ownership. De stereo speakers van de Promethean ActivBoard 587 Pro zijn echter voldoende luid voor een klaslokaal.

De Promethean ActivBoard 587 Pro werkt met Windows, Mac en Linux-besturingssystemen en wordt geleverd met een aantal handige onderwijs software gebundeld met het ActivInspire Studio programma. Hoewel ondersteunt maximaal vier gelijktijdige inputs keer onder Windows OS, staat slechts maximaal twee keer invoeren tijdens het gebruik ActivInspire. diep toegang tot de Promethean ActivBoard 587 Pro’s om een ​​rijke verscheidenheid van online bronnen maakt het een online whiteboard ook.

Over het algemeen, de Promethean ActivBoard 587 Pro levert een solide prestatie en is een complete whiteboard oplossing. Het is echter een dure elektronische whiteboard met een gemiddelde projector en melamineraad.