elektrische strimmer – Greenworks 21142 2017

De Greenworks 21142 is een van de meest krachtige en duurzame elektrische snaar trimmers in onze line-up. Dit snoer trimmer heeft een indrukwekkende 10-amp motor. Het heeft een lange steel en een 18-inch snijden pad met een dual-lijn head. Voor yards met grote open ruimten is dit een geweldige trimmer die laat je een groot gebied snel onkruid. Echter, voor yards met veel krappe ruimtes en hoekjes, dit misschien niet de beste keuze.

Overzicht

Dit is een stevig gebouwde trimmer, de zwaarste in onze line-up, met een gewicht van iets minder dan 10 pond. Helaas, dit onkruid eter niet een kop die zich aanpast voor de gedetailleerd werk van randen, noch heeft het een verstelbare schacht. De as is vrij lang, dus het zal best geschikt voor grote of middelgrote gebruikers.

Het is een draadgebonden trimmer, dus het zal een groot genoeg verlengsnoer nodig heeft om uw hele tuin te dekken. Hoewel het een beetje moeilijker te manoeuvreren dan een draadloze trimmer, hoeft u zich geen zorgen te maken over het opladen van de accu of leegraakt in het midden van een baan. De wide.08-inch lijn werkt op een bult invoersysteem. Dit systeem soepel voedt lijn in het hoofd door licht stoten hoofd van de trimmer op de grond of op de knop met uw hand.

Alle Greenworks producten, met inbegrip van deze trimmer, veilig zijn voor het milieu. Het heeft een carbon footprint van nul en zal geen kooldioxide-uitstoot in de lucht te laten ontsnappen.

De vier-jaar garantie is redelijk in vergelijking met andere weed eters in onze line-up. U kunt een PDF-handleiding online die zal helpen bij het beantwoorden veel van uw vragen te downloaden. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met de klantendienst via e-mail of telefoon.

De Greenworks 21142 is een van de meest krachtige trimmers in onze line-up. Het heeft niet veel extra’s, maar je zult vele jaren van gebruik uit deze dual-line, bump-feed trimmer. De vier jaar garantie getuigt van de duurzaamheid en de basisfunctionaliteit maakt het gemakkelijk te gebruiken. Deze milieuvriendelijke trimmer is ideaal voor grote gazons en het zal u helpen de klus snel te klaren.