elektrische open haard – Muskoka 2017

De Muskoka MHC35BL elektrische haard heeft een unieke gebogen ontwerp en bevat meer warmte instellingen dan de meeste eenheden. Het bevat ook een handvol van design en gemak functies die het een strak ogende, modern apparaat te maken.

Overzicht

De meeste elektrische haarden werken met slechts twee warmte-instellingen – laag en hoog. De Muskoka elektrische muur open haard heeft warmte-instellingen 10, en bevat ook een always-on optie. De warmte-instellingen 10 u kunt de gewenste temperatuur kiezen tussen 64 graden en 82 graden Fahrenheit. Daarnaast kan het apparaat bedienen zonder warmte om je gewoon de vlam effect te geven.

Dit toestel heeft een BTU capaciteit van 4777 en vereist 1400 watt te bedienen. Hoewel het is ontworpen om een ​​400-square-foot kamer te verwarmen – en verwarmt het in een voldoende hoeveelheid tijd – het maakt het niet zo snel op te warmen om de gewenste temperatuur als andere eenheden op onze line-up die iets hoger Btu capaciteiten.

Dit moderne elektrische haard wordt geleverd met zowel log en rock inserts, maar de handleiding raadt u alleen plaatst de ene of de andere wanneer je het installeert. Zowel de rots en log inserts geven de open haard een authentieke uitstraling terwijl de bedrijfslasten en ook wanneer het wordt uitgeschakeld. Het heeft ook een LED vlameffect, waarbij de vlammen een realistisch uiterlijk geeft.

Deze elektrische haard weegt 36,2 pond. Het meet 36 inch breed en 17,3 inches hoog en steekt uit de muur 5 inches. De diepte lijkt misschien veel op het eerste, maar gezien sommige elektrische haarden steken bijna 9 duim van de muur, dit is eigenlijk vrij dun.

Als u van plan bent over het installeren van dit toestel op een muur boven of onder een televisie of boven andere meubels, moet u ervoor zorgen dat u minimaal 36 inch vrije ruimte. Dit is vrij standaard op de elektrische haard bestuur en zorgt ervoor dat het apparaat veilig uit de buurt van brandbare product.

Deze open haard heeft geen touchscreen controls, maar u kunt bedienen met de afstandsbediening of het bedieningspaneel op de zijkant. De afstandsbediening wordt geleverd in het bijzonder handig als u de open haard op te zetten vanuit de hele kamer.

We waren ook blij om te zien dit toestel zowel een automatische uitschakelfunctie en een timer. De automatische uitschakelfunctie schopt in actie wanneer het toestel te warm wordt, zodat het niet oververhit raakt. U kunt de timer instellen om het apparaat in 1-8 uur blijven voordat het automatisch wordt uitgeschakeld.

Het installeren van de unit is niet moeilijk. We waren blij om te zien dat het bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd met deze elektrische open haard.

De Muskoka muur gemonteerde elektrische haard wordt geleverd met de standaard één jaar garantie. Daarnaast kunt u contact opnemen met de fabrikant voor customer support via telefoon en e-mail. Muskoka, echter geen live chat op de website voor ondersteuning, voorziet evenmin het product handleiding online. Wel, een lijst met veelgestelde vragen op haar website dat een nuttig referentie kan zijn.

De Muskoka MHC35BL wandmontage elektrische open haard heeft veel warmte-instellingen die u in staat om de gewenste temperatuur in te stellen. U kunt de timer gebruiken om de hitte blijven voor een bepaalde hoeveelheid tijd voordat het automatisch uitschakelen. En als de sfeer van een open haard is alles wat je wilt, zonder de hitte, het heeft die functie ook. Deze handige functies leg hem tot de beste elektrische haarden, hoewel Muskoka enkele lacunes in de klantenservice.