elektrische actieradius – Whirlpool WFE510S0 2017

De Whirlpool WFE510S0AS staat 46,87 duim hoog, 29,87 inch breed, 27.75 inches diep en weegt 165 pond. Helaas is deze elektrische actieradius is alleen beschikbaar in roestvrij staal. Dit Whirlpool model heeft een keramische kookplaat met drie branders en een uitbreidbaar element. De linker voorste element groeit uit een kleinere 6-inch brander om een ​​9-inch element met de draai van een knop. Deze brander wordt geplaatst in een handige plek, en je hoeft niet te bereiken over hete elementen toe om grote potten en pannen op de negen-inch brander te krijgen. Op haar maximum capaciteit, de dubbele brander bereikt 3000 watt.

Overzicht

De oven heeft een maximale capaciteit van 4,8 kubieke voet. De bak element binnen deze elektrische oven kan genereren tot 2400 watt, terwijl de broil element 3400 watt aan vermogen bereikt. Het heeft geen convectie functie, maar de oven bevat sensoren die de temperatuur van de oven en de kookelementen controleren. Dit Whirlpool model valt op het onderste uiteinde van het vermogen schaal; op het gebied van de productie van energie, wattage meet alleen de energie die een kachel of oven kunt maken, niet de temperaturen kunnen bereiken.

Dit toestel beschikt over alle nuttige gemakken die je verwacht in een elektrische bereik. Op het bedieningspaneel, hebt u toegang tot de instellingen van voorverwarmen, timer, Sabbath Mode en zelfreinigend cycli. Wanneer u zelf-clean uitvoert, kunt u de cyclus ingesteld om te werken tussen de 2,5 en 4,5 uur, afhankelijk van de rommel in de oven.

Deze elektrische actieradius wordt geleverd met een garantie van een jaar. Whirlpool ondersteuning is beschikbaar via telefoon, e-mail of live chat. In het geval dat de oorspronkelijke gedrukte handleiding je verliest, krijgt u toegang tot de gebruikershandleiding en de specs op de website van Whirlpool’s. De website heeft makkelijk downloadbaar pdf’s van de installatie gids, gebruik en onderhoud gids, afmeting gids, en informatie over de garantie beschikbaar als je ze nodig hebt.

Als je dood bent naar een keramische kookplaat met een uitzetbaar element en niet veel extra functies nodig hebben, deze eenvoudige elektrische actieradius is een goede keuze. De 4,8 kubieke voet oven capaciteit is niet genoeg voor een groot gezin, maar de meeste gezinnen kunnen handvat koken met een oven aan de kleine kant. Het uitzetbare element op de keramische top strekt 6-9 inch tot grote pannen tegemoet.