Edgers – Eliet, 2017

De Eliet KS 300 Pro Gas Edger biedt een krachtige motor en een lang mes te maken rand gemakkelijk. Het ergonomische ontwerp en de verstelbare bladhoogte maken het comfortabel om te gebruiken.

Dit edger heeft een 4-pk motor die voldoende stroom levert voor zowel commerciële als residentiële banen met een vier-cycle, één-cilinder setup. In het geval u meer vermogen nodig hebt voor dit gas edger, het is ook verkrijgbaar met een 5,5-pk motor als een add-on. Het startsysteem is een terugslag in plaats van een drukknop.

De twee achterste wielen maken gebruik van de 82-pond machine eenvoudiger, en de single voorwiel biedt controle bij het scherpen. U kunt een tweede voorwiel toe te voegen voor meer controle rond bloembedden, stoepranden en trottoirs. Omdat de vooras is in lijn met het blad, kunt u de rand pad gemakkelijk volgen. De grootte van het blad in combinatie met de snelheid waarmee het beweegt snijdt de rand nauwkeurig en schoon.

Het schuim beklede stuur zorgt voor een goede grip en is ergonomisch instelbaar op zeven verschillende hoogtes. Dit geeft u de mogelijkheid om te wandelen langs achter de edger comfortabel. De aanpassingen bieden ook u met veel beenruimte bij graskanten.

De stalen 12-inch mes kan diep randen knippen en heeft een snelheid van 2550 rpm. De lengte van het blad geeft u een schone, diepe snee. De bladen zijn verstelbaar voor hoeken van 0, 25 en 45 graden. Deze verstelbaarheid is handig wanneer u dit gas edger in hoog gras te gebruiken. Een optie voor een acht-groef stalen schijf beschikbaar. Rubberen cover over het mes beschermt u tegen rondvliegende stenen. De stalen 6-millimeter chassis elimineert de noodzaak om de bouten vast te draaien.

De dode man switch voor de koppeling is een belangrijk kenmerk. Het handhaaft de koppeling in een gekoppelde positie alleen als de regeling wordt gehouden en houdt de edger van uitsnijden.

Dit gas edger wordt geleverd met drie jaar garantie van de consument. De commerciële garantie duurt één jaar.

De Eliet KS 300 Pro is een krachtig apparaat uitgerust met een lang mes voor zuiver zagen, en het ergonomische ontwerp zorgt voor comfort. Het heeft ook een aantal handige add-on opties.