dvd-spelers – Sony DVP-SR500H

De Sony DVP-SR500H is een van de beste in de wereld. Wij willen deze standaard DVD-speler voor zijn compacte design, hoge kwaliteit up-conversie en de zeer vertrouwde merknaam. Je zal niet al te veel toeters en bellen vindt u in deze dvd-speler, maar je zult vast upconversie dat uw dvd-collectie schitteren als nieuw maakt op uw HDTV te vinden. U kunt investeren in een Blu-ray-speler nog niet, maar voor nu, die bewaren, dvd’s branden fel.

prestatie

Deze DVD-speler upconverts naar 720p, 1080i en 1080p (de p en ik verwijzen naar progressive respectievelijk interlaced.) Die opties geven u alle compatibiliteit u nodig heeft voor een standaard televisie of HDTV. Als je moet de speler in het midden van je favoriete films te stoppen, zal de Sony DVP-SR500H uw plek te onthouden. Als u schijven te schakelen, dat is geen probleem; Deze standaard DVD-speler kunt bookmarks maar liefst zes verschillende DVD’s. Het lage stroomverbruik score van 8.5 Watt is een geweldige stimulans om deze Energy Star-goedgekeurde dvd-speler aan te schaffen. Andere prestatie-indicatoren zijn

In een wereld van HD-televisie, up-conversie is een essentieel kenmerk voor de beste dvd-spelers. Het kan verwarrend zijn op het oppervlak, maar laat dat je intimideren: het is niet zo ingewikkeld als het lijkt. Om upscale een low-res DVD naar een scherm met hoge resolutie, moet uw dvd-speler twee hindernissen te overwinnen: interlacing en onvoldoende beeldformaat. Uw televisie is voortdurend bladeren door verschillende beelden om de illusie van beweging te creëren. Hoe vaker het scherm ververst, hoe vloeiender de film. Hollywood-kwaliteit film wordt meestal opgenomen met 24 fps (frames per seconde), wat geweldig is voor analoge systemen zoals oude filmprojectoren ziet. Helaas, 24 fps is te langzaam voor de digitale media die we vandaag de dag gebruiken. Om te compenseren voor de ontoereikende frame rate, het is een industrie standaard in televisie-uitzendingen en Hollywood naar digitale video interlace naar een hogere framesnelheid simuleren. Interlacing is een eenvoudige techniek die twee frames tegen elkaar combineert een tussenframe vormen. Dit wordt bereikt door grijpen afwisselende lijnen van zowel ouder frames en ze naaien. De techniek zorgt voor scherpe beelden en verwarrend als je kijkt naar hen als stilstaande beelden, maar als we het zien op de tv, ze lopen in elkaar over en zorgen voor een vloeiend beeld. Helaas, interlacing is een belangrijk obstakel voor dvd’s opschalen, omdat het voorkomt dat de speler van vergrootglas elk beeld. Op te schalen van de beelden, moet de DVD-speler eerst deinterlacen hen. Met de beelden interlaced, opschaling is een kwestie van de uitbreiding en het aanscherpen van elk individueel frame. Andere belangrijke functies zijn onder meer

We houden van hoe gemakkelijk het is het opzetten van deze DVD-speler met HDMI. Niet alle televisies zijn HDMI-compatible, dus zorg ervoor dat uw televisie is voordat u een kabel te kopen. Wij raden u HDMI als de gemakkelijkste, snelste en meest effectieve methode om uw dvd-speler. De HDMI-aansluiting is een alles-in-één kabel voor HD-kwaliteit audio en video. Als u niet beschikt over een HDMI-compatibele televisie hebben, wanhoop niet; Deze standaard DVD-speler werkt ook goed met component video-uitgang en composite video-output. Digitale coaxiale uitgang is beschikbaar voor de bedrading van uw home theater-luidsprekers.

De Sony DVO-SR500H speelt zowel MP3- en JPG-bestanden (zoals muziek of een diavoorstelling, afhankelijk van het type bestanden dat u op zoek bent naar,), maar ze moeten worden gebrand op een disc: deze speler komt niet met een SD-kaartlezer of USB-stick. Het branden van een schijf is makkelijk genoeg, dus het ontbreken van een USB-poort niet echt deze DVD-speler op het gebied van functionaliteit te beperken. De Sony DVP-SR500H speelt NTSC-schijven (National Television Systems Committee,) de video standaard algemeen in de Verenigde Staten, Japan en Canada goedgekeurd. Disc buiten deze landen gekocht kunnen incompatibel zijn.

De Sony DVP-SR500H is één van de weinige DVD-spelers die dual layer DVD-discs speelt (misschien beter bekend als DL-DVD’s). Dual layer discs kunnen worden afgespeeld op andere apparaten, maar het kan een gok zijn als het product dual layer-ondersteuning niet is opgegeven, zodat de extra zekerheid is van harte welkom. Andere ondersteunde media opties omvatten

Kenmerken

Bij 1,26 inch dik en slechts 12,6 inch breed, de Sony DVP-SR500H heeft het onderscheid van het zijn de kleinste standaard DVD-speler we beoordeeld. Het kleine formaat en een strakke vormgeving garantie dat deze standaard dvd-speler geweldig geen kwestie zal kijken waar je het te zetten. De 8-inch diepte klein genoeg om in een ruimte de grootte van een standaard vel printerpapier. Het heeft een goede flinke gevoel voor de grootte, met een gewicht van 2,65 pond. Het is niet echt zwaar, maar het voelt meer substantiële en solide dan veel lichtere concurrenten.

Deze Sony DVD-speler wordt geleverd met de standaard 1 jaar fabrieksgarantie verleend en 90 dagen van de dekking voor arbeid. Wij willen het brede scala aan hulp opties beschikbaar op de website. Ze hebben live chat voor snelle toegang tot technische ondersteuning (zonder verzwarende wachtmuziek intrinsieke te bellen-in help verzoeken – hoewel een telefoonnummer wordt verstrekt indien u het kantoor te bellen na alles.) Ze hebben ook een e-mailadres, een veelgestelde vragen centrum voor het oplossen van problemen en een forum waar u kunt communiceren met andere consumenten en experts.

Sony DVP-SR500H is een solide optie voor uw upconverting dvd-speler nodig heeft. Het compacte formaat, HDMI-connectiviteit en geweldige prestaties specs echt zorg dat hij opvalt. Wij bevelen het als een van de beste standaard DVD-spelers rond voor het slanke ontwerp, wenselijke eigenschappen en top-notch prestaties.

media Opties

Ontwerp

Help en ondersteuning

Overzicht