dvd-spelers – Samsung DVD-H1080

De Samsung DVD-H1080 staat zeker onderscheidt van de massa in de wereld van plain-Jane rechthoekige plastic dozen ook wel bekend als standaard dvd-spelers. Deze unieke speler gooit conventie aan de wind met een afgeronde rivier stenen ontwerp dat wenkbrauwen zal verhogen. Niet alleen dat, maar het komt met een USB-poort voor al uw multimedia behoeften.

prestatie

Deze unieke DVD-speler positie geheugen voor vijf schijven. Dit betekent dat u kunt stoppen, te verwijderen en te starten maximaal vijf verschillende films en de speler zal onthouden waar elk van hen was gebleven wanneer u de schijf opnieuw te plaatsen. Bovendien is de 8 watt verbruikt veel minder dan het minimum Energy Star eis. Andere belangrijke prestatie-indicatoren zijn

Om de unieke uitstraling te passen, de Samsung DVD-H1080 wordt geleverd met unieke eigenschappen. Om te beginnen, het heeft een geweldige USB-poort waar u kunt aansluiten op een jump-station. Dit is perfect voor het nemen van foto’s of muziek van uw computer weer te geven of af te spelen op uw TV zonder het branden van een schijf. Beter nog, kan het DivX-videobestanden direct af te spelen vanaf een USB-drive, wat betekent dat je video van hoge kwaliteit kunt bekijken zonder het gebruik van dvd’s op alle.

In combinatie met de USB-drive, deze dvd-speler wordt geleverd met de unieke mogelijkheid om cd’s te branden. Net verzamelen van de muziek die u wilt branden en sla het op een jump-station. Van daaruit kan de dvd-speler over te dragen en de bestanden branden op een audio-cd.

Deze DVD-speler is in staat om goede kwaliteit up-conversie, dat is een handige functie die oude dvd’s neemt en schalen daardoor naar HDTV resoluties. Door deinterlacing de beelden en het toepassen van verscherping aan elk beeld, upscaling DVD-spelers kunnen in de buurt van HD-beeldkwaliteit. Andere functies zijn onder meer

Deze DVD-speler is geschikt voor het afspelen discs gecodeerd door NTSC en PAL-normen, die je veel meer vrijheid in het kopen en het afspelen van films maakt. NTSC en PAL zijn beide video-uitzending normen die worden gebruikt in verschillende delen van de wereld, en ze zijn meestal wederzijds uitsluiten (wat betekent dat een DVD-speler is NTSC of PAL, en je kunt niet van twee walletjes.) Deze standaard DVD-speler echter, kan werken met beide formaten. Als u eigenaar van een groot aantal internationaal geproduceerde films, hebt u waarschijnlijk zowel NTSC en PAL films in uw collectie, in welk geval deze dvd-speler is perfect voor je. Compatibele disc media omvat

Kenmerken

De niet-conventionele design van de Samsung DVD-H1080 DVD-speler maakt het een interessante optie voor de mode-gevoelige film liefhebber. In plaats van na de traditionele rechthoekig model dat we zijn gaan verwachten van een dvd-speler, deze speler neemt een conische vorm die een gepolijste steen leek. Het is langer en smaller dan een normale dvd-speler is, en de kans bestaat dat de gasten in uw huis is het niet eens als zodanig zal herkennen. Het meet 10,4 x 9,8 x 2,1 inch, waardoor een van de kleinste DVD-spelers beschikbaar. Het is ook een van de zwaarste gewicht van 3,5 lbs.

Deze DVD-speler wordt geleverd met een standaard garantie dat delen dekt voor een jaar en arbeid voor 90 dagen. Mocht u problemen heeft met uw DVD-speler hebt, kunt u proberen om ze op te lossen met de hulp van de sectie Veelgestelde vragen in de handleiding of via telefoon, live chat of e-mail, die u op de website van de fabrikant te vinden.

Als u een standaard dvd-speler die een verklaring aflegt wilt, de Samsung DVD-H1080 is net wat je zoekt. Geen enkele andere DVD-speler is net zo stijlvol, en deze niet teleur in termen van functionaliteit ofwel; Het upscaling, ondersteunt progressive afspelen en is voorzien van een gewilde USB-drive.

media Opties

Ontwerp

Help en ondersteuning

Overzicht