DVD naar AVI converter software – ImTOO DVD Ripper

De ImTOO DVD Ripper is een nuttige DVD naar AVI Converter Als je een manier om uw films te bewaren in een digitaal formaat willen. Door het gebruik van deze toepassing, kunt u niet alleen een tweede kopie van al uw favoriete films te maken, maar je kunt ze bekijken op verschillende platformen. Hoewel het niet zo veel opties voor het bewerken als sommige van de andere DVD naar AVI rippers hebben, heeft het een uitgebreide lijst met beschikbare AVI formaten.

Conversie Speed ​​& Quality

De conversie snelheid is niet zo snel als sommige van de andere DVD aan converters we gekeken naar AVI, maar de kwaliteit was vergelijkbaar. Het duurde een volle drie minuten om een ​​drie minuten durende video te converteren. Dit kan uiteindelijk het eten van een veel tijd als je lange films om te zetten of veel films te wachten in de rij.

Deze DVD naar AVI converter heeft een heleboel opties als het gaat om AVI. Alle formaten worden netjes georganiseerd volgens het apparaat. Een van de meest bruikbare aspecten van deze functie is het zoekvak. Dit vak is geweldig als je op zoek bent naar een specifiek formaat. Sommige van de AVI formaten die deze toepassing biedt compatibel met de Wii, BlackBerry, PS3 en zelfs de Xbox360 zijn. We waren blij om een ​​verscheidenheid van de HD-opties te zien, ook. Er is een standaard AVI HD, evenals DivX en XviD. Dit zijn een geweldige manier om de kwaliteit te behouden wanneer de video is al in HD.

Deze applicatie heeft een optionele venster dat het profiel informatie bevat, zodat u het profiel dat u bent in het werken zonder dat de schermen te zien. In dit venster kunt u wijzigingen aanbrengen in verschillende aspecten, zoals de video en audio codec, bit rate en frame rate te maken. Was het soms moeilijk om te bepalen welke van de instellingen kunnen worden veranderd omdat er niets wijst meer opties beschikbaar waren.

Hoewel deze applicatie beschikt over een groot deel van de dezelfde editing tools die we op andere programma’s heb gezien, de meest unieke eigenschap is de clip tool. Dit gereedschap wordt gebruikt om segmenten clip uit de film, en is vergelijkbaar met andere segmenten producerende gereedschappen, maar deze functie gaat die extra stap. Niet alleen kunt u clip één segment van de film, kan je clip zoveel als je wilt. Dit is de perfecte tool voor het creëren van hoofdstukken in langere films. Nadat het eerste segment, zal het volgende segment toegevoegde beginnen waar de laatste gebleven was, enzovoort. Voor onze test konden we zeven segmenten, al bijna even lang te maken en exporteren hen individueel.

De andere editing tools beschikbaar voor deze applicatie kunt u kiezen welke audio en ondertiteling tracks te exporteren en verander de instellingen op de diverse profielen. We zouden graag een optie om de video’s bijsnijden of voeg een watermerk te hebben gezien. Hoewel er is geen functie gewas, waren we blij om te zien dat u de beeldverhouding kunt veranderen – hoewel er is zeer beperkte controle over de keuze van hoe het frame formaat naar het nieuwe formaat.

AVI-indelingen

ImTOO biedt verschillende ondersteuningsmogelijkheden op hun website. De enige manier om hen te contacteren indien u een vraag is door middel van een e-mailadres. Echter, er is waardevolle informatie beschikbaar is in de tutorials en de veelgestelde vragen. Hoewel de DVD naar AVI converter is een beetje voor zichzelf, we waren blij dat deze beschikbaar waren, omdat zij antwoordden sommige van onze vragen over de beschikbare opties.

De ImTOO DVD Ripper is een nuttige toepassing te gebruiken voor het omzetten van uw DVD’s naar een digitaal formaat perfect voor uw gameconsole of uw smartphone. Er zijn tal van AVI-formaten om uit te kiezen. Wat echt onderscheidt dit DVD naar AVI converter uit elkaar, hoewel, is de geavanceerde clip tool.

bewerkingsfuncties

Help en ondersteuning

Overzicht