dvd aan iPad converter – 123 Copy DVD aan Convertor iPad 2017 – Top Tens

123 Copy DVD Gold is een dvd-hulpprogramma dat een plek in onze review van de beste DVD naar iPad converter software verdiend. Het brengt het sluitstuk van onze side-by side vergelijkingstabel omdat het mist een aantal van de kritische functies die we zoeken in deze categorie. Echter, het omzetten van dvd’s voor het afspelen op uw iPad is slechts een van de tientallen gereedschappen deze applicatie bevat.

Overzicht

Een van de factoren die deze toepassing aan het einde van onze lijst gehouden, is het feit dat de iPad converter diep begraven ligt binnen de interface van het programma. Echter, zodra je dat doet lokaliseren, je conversie profielen te vinden voor vijf modellen van de tablet. De beste DVD naar iPad converters bevat een bibliotheek van profielen optimalisatie ontworpen voor verschillende iPad-modellen.

De iPad converter tool in 123 Copy DVD Gold produceert een videobestand die geweldige video kwaliteit heeft. In onze tests vonden we dat er slechts een gering verlies in kwaliteit aan de video ten opzichte van de oorspronkelijke schijf. Wanneer we de geconverteerde video op onze test iPad geïnspecteerd, merkte we minor pixilation. Afgezien van dat, zal je waarschijnlijk geen enkel verschil tussen het geconverteerde bestand en een digitale download van dezelfde inhoud te merken.

Helaas, het audiogedeelte van de omzetting ondermaats. Gedempt geluid en het verlies van volume waren gemeenschappelijk door videobestand. Het geluid is niet zo gedetailleerd en rijk als het origineel. Dit betekent niet het geconverteerde bestand unwatchable maken; velen zullen waarschijnlijk niet de afbraak in geluid opmerken, maar degenen die een robuuste audio-ervaring te waarderen zal erg teleurgesteld zijn.

Het duurt ongeveer 1,5 uur om een ​​feature-length film te converteren met dit programma, en het levert een perfect beheersbaar bestand dat niet zal nemen te veel ruimte op uw iPad. Onze test conversie leverde een 1.68GB bestand. Natuurlijk zal de grootte van uw bestand variëren van bekering tot bekering, maar je zult geen zorgen te maken over het opvullen van de opslagruimte op uw iPad met opgeblazen videobestanden.

De belangrijkste factor die deze toepassing op de bodem van onze review houdt is het feit dat het ontbreekt de meeste van de aanpassingsopties we zoeken in deze categorie. U kunt de technische aspecten van uw video, zoals de resolutie en bitsnelheid aan te passen, maar het programma heeft geen gereedschap waarmee u trimmen, bijsnijden of pas de afbeelding waarden van de DVD die u wilt converteren. De beste programma’s worden geleverd met eenvoudige video editing tools waarmee u uw conversie op maat, zodat u precies krijgt wat je wilt. Met 123 Copy DVD Gold, wat u op uw originele schijf is wat je krijgt in de conversie.

123 Copy DVD Gold is een handige dvd gereedschapskist die een groot aantal mooie functies heeft. Een van die functies zet uw dvd-films af te spelen op je iPad. Het werkt voor zover het gaat, maar slechte geluidskwaliteit en het weglaten van een aantal van de belangrijkste kenmerken we op zoek naar hield het aan de achterkant van onze line-up van de beste producten in deze categorie.