drogers – Whirlpool Duet, 2017

De Whirlpool Duet is een solide vermelding in lijn van wasdrogers Whirlpool’s, Hoewel het niet zo prijzig als sommige van slimme drogers op de markt, het is ook niet goedkoop. Deze droger mist slimme technologie, Whirlpool eigen Smart voorlader, maar heeft zowat alles. Als je in dat kamp van de consumenten die van mening is dat slimme technologie is overschat, maar willen nog steeds een droger met een aantal extra’s, is dit de droger voor u.

Overzicht

Het heeft een grote ultra-moderne look, gecompenseerd door een traditionele cyclus draaiknop aan de voorkant. Met 10 cycli om uit te kiezen, moet dit apparaat alles wat je nodig hebt om te doen. De stoom cyclus is een van de vele ongewone kenmerken, meestal gezien in high-end machines. stoomcyclus functies Deze droger is mooi. In een aantal gevallen, vonden we dat rimpels te minimaal zijn en deze elektrische droger grotendeels geëlimineerd de noodzaak voor het strijken.

Deze droger heeft een rimpel Shield functie wat betekent dat uw kleding zal af en toe een toss ontvangen voor maximaal 150 minuten na de cyclus eindigt om rimpels te verminderen, als je toevallig om weg te zijn wanneer je kleren klaar te drogen. Deze droger heeft een turks optie, samen met de Wrinkle Shield om verder te beschermen tegen rimpels. Hoewel het niet helemaal rimpels te voorkomen, zal het minimaliseren en de stoom zal uw kleding fris te houden en helpen bij het verwijderen van ongewenste geuren. Een optie die u toelaat om mist te spuiten over je kleding, samen met het stoom en tuimelen, zal beschermen tegen statische.

De ruisonderdrukking systeem effectief minimaliseert lawaai dus de droger niet trilt het hele huis als drogers kan de neiging om te doen. Deze zal werken op een lage brom. Tenzij je een droger u kunt bedienen vanaf je smartphone wilt, moet deze voldoen aan of overtreffen al uw behoeften drogen.

Net als andere high-end drogers van Whirlpool deze elektrische droger heeft geavanceerde energie-efficiënte functies die verder gaan dan het gemiddelde voor drogers. De EcoBoost optie en Eco Monitor zal het energieverbruik en de algehele eco prestaties weer te geven, zodat u de cyclustijd om te besparen op energie uit te breiden. Niet alleen is dit de bescherming van het milieu, maar het laat je wat geld te besparen op de elektriciteitsrekening. De geavanceerde vochtsensor zal onmiddellijk stoppen met de kleding cycli wanneer de kleren droog zijn, dus je hoeft geen energie te verspillen over-drogen.

Whirlpool klantenservice opties omvatten live chat, e-mail en een online formulier voor vragen en opmerkingen. Ze hebben een garantie van een jaar voor onderdelen en arbeid, met inbegrip van eventuele problemen die u hebt langs de weg. U kunt gebruikershandleidingen downloaden van hun belangrijkste website, die veel van uw vragen zal beantwoorden.

De Whirlpool Duet is een mooi ogende, moderne droger dat alle functies de meeste mensen zullen willen met de mogelijke uitzondering van slimme functionaliteit heeft. Met 10 cycli, met inbegrip van een stoom refresh en rimpels verminderen, zal dit droger geschikt voor al uw behoeften droger. Het is een eco-vriendelijke droger waarmee je de hoeveelheid energie te monitoren worden gebruikt om geld te besparen op de elektriciteitsrekening.