digitale camera’s – GE Smart

Als onderdeel van de GE Smart-serie, is de J1457W uitgerust met een groothoeklens, dat is geweldig voor het vastleggen van panoramische foto’s en HD-video. De maximale sluitertijd is indrukwekkend op 30 seconden. Dit betekent dat zelfs je ‘s nachts foto’s zullen mooi uitzien wanneer het wordt ingenomen met deze standaard digitale camera, als de sluiter zal laten veel licht. Toch zal de afbeelding detail niet zo indrukwekkend als het zou op andere standaard digitale camera’s. De J1457W heeft slechts een beeldresolutie van 14,1 megapixels, terwijl de beste digitale camera’s zijn ten minste 16 megapixels.

Overzicht

De GE Smart J1457W heeft minimale functies en instellingen. Het zal automatisch aanpassen voor wit licht en vermindering van rode ogen; Helaas, dat is over het voor automatische instellingen. De handmatige instellingen zijn net zo schaars. Deze digitale camera beschikt niet over een zelfontspanner, of kleureffecten. U kunt geen foto’s of audio opnemen touchup. U kunt echter panoramische opnamen mee. Deze camera is een goede keuze voor kinderen die willen ploeteren in fotografie of beginners die het niet erg vindt het niet hebben van vele opties.

Deze compacte camera is slechts 0,9 inch dik en weegt minder dan vijf pond. Het wordt geleverd met een oplaadbare Li-ion batterij, zodat u zich geen zorgen te maken over het inpakken extra batterijen. De batterij zal een tijdje duren, ook met genoeg sap meer dan 200 foto’s te maken voordat ze moeten worden opgeladen. U moet een geheugenkaart te kopen, hoewel, omdat de GE Smart J1457W heeft slechts 8 MB geheugen. Dat is niet voldoende om meer dan een beeld of twee op de camera opslaan.

GE heeft een goede ondersteuning Als u hulp nodig hebt het oplossen van problemen. De handleiding van de J1457W is online beschikbaar, evenals een FAQ sectie. U kunt persoonlijke hulp te krijgen via e-mail of via de telefoon. Alle digitale camera’s GE’s worden geleverd met een garantie van een jaar.

De GE Smart J1457W is een goede compacte camera voor een kind die ge├»nteresseerd is in het leren over fotografie. Het heeft net genoeg automatische functies, zoals rode ogen reductie en terwijl evenwicht, om goed uitziende foto’s te maken. Helaas zal de afbeeldingen ontbreken enig detail, aangezien de beeldresolutie is slechts 14,1 megapixels. Deze digitale camera is klein genoeg om mee te nemen met u in het geval dat u wilt een snelle herinnering vast te leggen.