DENON bass hoofdtelefoon – Denon AH-D400 2017

Deze set van bass zware koptelefoon doet leveren bas, maar niet met een levendig geluid. De bas, hoewel hoorbaar aanwezig, is moeilijk te onderscheiden. In feite is het erg monotoon. De hoge tonen zijn scherper voor zang, maar unexciting zonder de scherpte die uniek zijn voor een goede bas. De prestaties, in combinatie met moeilijk te gebruiken controle functies en een te strakke pasvorm, houd deze bass hoofdtelefoon van hogere ranking van onze beoordeling.

Overzicht

Het beste ding over de prestaties van de Denon AH-D400 is de 115 decibel van de gevoeligheid, wat betekent dat u het volume zetten hoger dan andere bass koptelefoon. De 1.300 megawatt is ook veel hoger dan andere modellen, zodat uw solide bas hoofdtelefoon kan omgaan met hogere volumes voor langere periodes. Een impedantie van 64 ohm voorkomt dat de AH-D400S het wegvloeien van de batterij van uw apparaat ook.

Voor bass zware koptelefoon, het is verbazingwekkend dat deze set heeft een betere baan bij hoge tonen. De dieptepunten en baslijnen in elkaar overlopen, verdwalen tussen de hoogte-en middentonen. Alleen select basgeluiden neiging om Boom – bass drums beats klinken een beetje duidelijker, maar bas gitaar riffs zijn modderig en onduidelijk.

Net als vele andere hoofdtelefoon voor goede bas, de Denon AH-D600s hebben controles voor uw telefoon of Apple muziekapparaat. Echter, het volume op het rechteroor beker is verwarrend te gebruiken en je kunt de knop draaien horen terwijl u het volume omhoog of omlaag te draaien. De rechter oor beker heeft ook een knop voor het afspelen en pauzeren, opnemen of beëindigen van gesprekken, maar in onze ervaring, soms is het niet reageert.

De Denon AH-D400 koptelefoon past snuggly terwijl je luistert naar je bas hits als andere best hoofdtelefoon voor bas. Dit geeft u fatsoenlijk geluidsisolatie en een prima soundscape. Op 11 ounces, ze zijn een beetje aan de zware kant, en hoewel de gezelligheid helpt zeehond in de muziek, gebeurt dat door klemmen je hoofd. Slechts één koord is inbegrepen, maar het is enkelzijdig en kort genoeg om gemakkelijk reizen.

Denon heeft ondersteuning opties, maar ze zijn een beetje mager. U kunt of kam door ondersteuningspagina’s van de onderneming of kijk naar de onderkant van de webpagina voor contactgegevens. U kunt de klantenservice bellen, maar u kunt geen e-mail of live chat. Om het even welke soort vraag of verzoek te sturen moet je een Denon-account te hebben of autoriseren om informatie te zien over uw social media accounts. U kunt zoeken door middel van veelgestelde vragen, maar er zijn geen directe vragen over de AH-D400S. Denon biedt wel een garantie van een jaar en vele handleidingen voor PDF te downloaden, dat is leuk.

De Denon AH-D400 bass hoofdtelefoon produceren bas, net als andere best bass koptelefoon, maar in ruil ze compromis precieze geluidskwaliteit. Ze passen snuggly op je hoofd, waardoor ze op hun plaats zonder wiebelen, maar ook de neiging om meer dan veiliger te klemmen. De AH-D400S basweergave is veruit superieur aan bass hoofdtelefoon met in-ear modellen maar kan niet helemaal concurreren met andere over-ear hoofdtelefoon bass modellen.