dash cams – TaoTronics Dash Cam 2017 – Top Tens

De TaoTronics TT-CD04 dash cam is een eenvoudige high-definition camera, dat het vastleggen en opslaan van video eenvoudig maakt. Dual opname-opties geven u controle over wat beeldmateriaal dat u wilt behouden of opnemen over, terwijl de collision detection-technologie automatisch markeert uw beeldmateriaal voor je. De flexibele bevestigingsbeugel kunt u het opzetten van het dashboard camera zoals u dat wilt.

U kunt de video in 1920 x 1080p HD vast te leggen met 30 frames per seconde, en met de brede 120 graden kijkhoek, kunt u de auto’s voor je vast te leggen als tegenliggers. Een 3-megapixel sensor zorgt ervoor dat je de belangrijke details, zoals een kenteken of een schilderachtige road trip vast te leggen. U kunt de beelden op elk gewenst moment te onderzoeken op de 2-inch LCD-kleurenscherm.

De camera is ook ontworpen om heldere beelden bij weinig licht situaties vast te leggen, en haar infrarood nachtzicht verhoogt haar vermogen om de kwaliteit materiaal op te nemen op elk moment van de dag. De 4x digitale zoom kunt u inzoomen iets om de details beter te zien, en twee LED-lampjes aan beide zijden van de lens toe te voegen licht om u te helpen een duidelijkere videobeelden vast te leggen.

Deze dash cam biedt zowel auto-loop opnemen en opnemen op een bijgeleverde 8 GB SanDisk TF-kaart. Dit garandeert u kunt altijd opnemen en nooit iets belangrijks te wijten aan een tekort aan geheugen missen. De afneembare TF-kaart is handig voor het exporteren van media als je wilt om beelden te delen vanuit een mooie rit of het bewijs leveren als er een auto-ongeluk.

De G-sensor effect-detectie technologie, in combinatie met de ingebouwde bewegingssensor, automatisch markeren, opnemen en back-up beelden als er sprake is van een ongeval of een hit-and-run. De bewegingssensor wordt geactiveerd door een beweging, die het mogelijk maakt voor elk incident vast te leggen, waardoor u geregistreerd bewijs. Het houdt ook opnemen, terwijl het markeren het incident te houden dat er geen beelden ooit wordt gemist. U kunt ervoor kiezen om uw beeldmateriaal rechtstreeks op het dashboard nok of op de verwijderbare TF-kaart te houden.

Dit dashboard camera wordt geleverd met een verstelbare en flexibele zuig montage beugel, zodat u kunt het opzetten van de meest geschikte hoek voor het vastleggen en bekijken van beeldmateriaal. Het wordt geleverd met een lange snoer, waarmee u meer discreet in de montage en het gebruik van de camera, indien gewenst. De USB-kabel autolader eenvoudig aan te sluiten op de sigarettenaansteker van je auto lichter en begint wanneer u uw auto te starten. Het product wordt geleverd met een 12-maanden volledige garantie rechtstreeks van de fabrikant.

De TaoTronics TT-CD04 dash cam biedt high-definition vast te leggen en een brede kijkhoek wat betekent dat je krijgt kwaliteit beelden. Er zijn twee opties voor het opslaan van wat u opneemt betekent dat je nooit hoeft te stoppen met opnemen of opraken van opslag. Hoewel dit dash cam veel franje heeft, de eenvoudige ontwerp maakt het gemakkelijk te vangen en beoordeling beeldmateriaal.