crowdsourcing sites – Chaordix 2017

Chaordix biedt een van de zuiverste voorbeelden van crowdsourcing door een platform waarin bedrijven toegang krijgen tot de kracht van geïnteresseerde klanten of fans om nieuwe producten te ontwikkelen, uit te voeren marktonderzoek en te helpen met promoties. Het combineert project management met sociale media om relaties te ontwikkelen, evenals dingen gedaan te krijgen.

In plaats van het opzetten van biedingen voor een eenmalig project of verkaveling van eenvoudige taken aan een anonieme menigte, dit crowdfunding oplossing streeft naar een gemeenschap van volgelingen die geïnteresseerd zijn in een bepaald merk te genereren. U kunt nog steeds projecten posten als een uitdaging en bieden beloningen voor de beste ontwerpen, maar u kunt ook groepsactiviteiten te leiden, hebben de leden van uw gemeenschap wegen op specifieke innovaties, en hen te betrekken in uw promotie-inspanningen.

Grote bedrijven als LEGO en HTC gebruiken dit platform om te werken met hun trouwe klanten om nieuwe producten en innovaties te genereren. Echter, het kan werken voor kleinere bedrijven gericht op het ontwikkelen van een trouwe schare fans en innoveren. Chaordix werkt met creatieve en digitale bureaus, consumentenproduct merken, de universiteit en overheidsinstellingen en innovatie consultant bedrijven.

Dit crowdsourcing platform kunt u niet alleen om nieuwe ideeën op te doen, maar de reactie van de klant te zien om de ideeën voordat u een hoop tijd in de ontwikkeling en marktonderzoek hebben geïnvesteerd. Daarnaast krijg je de mensen die betrokken zijn bij het idee van de grond af, die aanleiding geven tot early adopters en de trouwe fans, die zal helpen met mond-tot-mond marketing.

Chaordix levert u een social media platform dat zich richt op innovatie terugkerende uitdagingen voor gemeenschapszin en het genereren van ideeën te bevorderen. Mensen kunnen reageren, snelheid anderen en stem op ideeën die het verdienen om op de korte lijst. Vervolgens selecteert u de beste van die lijst. Door het bijhouden van de leden van de gemeenschap in het besluitvormingsproces, je maakt het makkelijker om ze te benutten voor de promotie van het nieuwe product.

Omdat deze crowdsourcing oplossing niet werkt per project of taak, maar als een continuüm, moet je bellen om een ​​citaat op de service. Het bedrijf zal het platform om uw specifieke behoeften aan te passen, of het project innovatie, feedback van de klant of in het algemeen gebruik te maken van uw bedrijf fan basis voor het verbeteren van uw product en promotie.

Chaordix gaat verder dan dringt aan op een enkel project of taak en in plaats daarvan brengt een groep geïnteresseerde mensen samen te werken aan een continuüm van innovaties en projecten simpelweg omdat ze zijn fans van het merk. Als zodanig, het is pure crowdsourcing – het verkrijgen van de input en mind-arbeid van een grote groep mensen, niet alleen voor een project, maar voor brainstormen, evaluatie en promotie. Als je een specifiek project of groepen van taken gedaan op een one-time basis nodig hebben, zou dit niet de crowdsourcing site voor u, maar als je geïnteresseerd bent in het opbouwen van een gemeenschap als het krijgen van buiten innovatie zijn, dan is het de moeite waard.