crowdfunding sites – Pozible 2017

Pozible is een internationale crowdfunding website die individuen, startups en non-profits fonds projecten helpt. Het accepteert toezeggingen in meerdere valuta’s en formaten, waaronder Bitcoin, en heeft een afgestudeerd tariefregeling. Deze crowdfunding site, hoewel, vereist dat de projecten bereiken hun volledige financiering doel of geen geld in andere handen overgaat.

Dit crowdfunding platform biedt onderdak aan een verscheidenheid van projecten. Projecten kunnen zo commerciële als de financiering van de oprichting van een nieuw horloge of zo persoonlijk als het ondersteunen van een marathon om fondsen te werven om iemand met medische kosten te helpen. Toch moet elke campagne een financieel doel, een schema en een resultaat te hebben.

Pozible heeft meerdere categorieën, zoals kunst, technologie, fotografie, technologie en prestaties. Het heeft ook een categorie “andere”. Als je eenmaal hebt gekozen en gecategoriseerd uw project, moet u ook beloningen voor kiezen om uw weldoeners te geven. Deze prijzen kunnen materieel of immaterieel, maar niet financieel zijn. Je kunt niet, bijvoorbeeld, de voorraden te geven als beloning.

Deze crowdfunding website heeft een internationaal bereik, met projecten in Australië, Nieuw-Zeeland, China, Singapore en nog veel meer. U vindt meer dan het Engels op de site talen, maar het kan betalen toezeggingen in US dollars. Als uw project van bijzonder belang voor mensen in Azië, Australië en de Pacifische eilanden zou zijn, kan Pozible in staat zijn om u te helpen dat publiek te bereiken.

Als u 100 procent van uw fondsenwerving doel te bereiken, Pozible int de vergoedingen en betaalt u. Het laadt een transactie vergoeding, die varieert afhankelijk van het type van betaling en waar de inzender woont. Bijvoorbeeld voor Chinese donaties, duurt out 2,9% voor transacties plus een 2% wisselkantoor fee. Daarnaast Pozible neemt haar eigen vergoeding, die varieert afhankelijk van hoeveel je te verhogen. Hoe meer geld je te verhogen, hoe lager het percentage duurt.

Pozible is een crowdfunding platform dat een internationale focus heeft. Hoewel het persoonlijke projecten accepteert, denkt zij een tastbaar resultaat – een product of de uitkomst van een soort. De kosten zijn meer variabel dan andere crowdfunding websites, deels omdat het veel verschillende soorten valuta’s en types transactie accepteert, maar ook omdat het verlaagt het percentage hoe hoger uw financiële doel is. Je moet je volledige doel te bereiken om geld te zien, echter.