credit verslag – Gratis Credit Report.com 2017

freecreditreport.com maakt deel uit van de consument kant van Experian, samen met CreditReport.com en CreditScore.com. Wanneer u zich abonneert op freecreditreport.com, kunt u uw Experian credit verslag en uw PLUS score te krijgen. Hoewel deze credit score zal waarschijnlijk niet degene uw geldschieter zal gebruiken, kunt u nog steeds peilen over het algemeen uw algehele kredietwaardigheid en credit rating.

Overzicht

Daarna kunt u uw Experian credit verslag op een dagelijkse basis te zien. Helaas is deze credit score dienst vereist dat u extra betalen als u uw TransUnion en Equifax informatie in aanvulling op de Experian informatie wilt.

Wanneer u uw credit verslag te verkrijgen, is het verstandig om informatie uit alle drie de kredietbureaus te verzamelen, zoals uw schuldeisers niet verplicht om informatie bij elk bureau en de bureaus niet aantekeningen te vergelijken met elkaar.

Veel mensen zijn tevreden om gewoon een gratis jaarlijkse krediet verslag, maar dat betekent niet voorzien van een credit score en ook niet helpen als fouten in de rest van het jaar is aangesloten op uw naam en krediet geschiedenis. Het is over het algemeen veiliger om een ​​soort van lopende credit check om uw zuurverdiende credit rating te beschermen, want hoe sneller u fouten hebt, hoe sneller je kunt ze corrigeren.

Wilt u een dicht oog op uw credit verslag voor een periode te houden, kan een credit-monitoring service nuttig zijn. Via deze service kunt u de mobiele telefoon en ontvang meldingen als iemand probeert om krediet te krijgen in uw naam, knoeit met je bankrekening nummer, vraagt ​​om een ​​belastingteruggave voorhand dat van jou is of maakt eventuele wijzigingen in uw contactgegevens. Echter, krijg je meldingen alleen voor veranderingen gemeld bij Experian.

Naast het ontvangen van gsm-signalen kunt u een smartphone app voor freecreditreport.com downloaden. Deze credit-monitoring service heeft apps voor zowel de iPhone en Android-smartphones. Deze zeer handige toevoeging aan de dienst niet beschikbaar is uit vele-krediet monitoring diensten.

freecreditreport.com heeft een aantal aanvullende diensten. Zo kunt u krijgen maar liefst $ 50.000 identiteitsdiefstal verzekering via deze credit verslag dienst, op voorwaarde dat je niet uit New York, waar deze service niet beschikbaar is. U kunt een-op-een fraude steun ontvangen. Voor een extra vergoeding, freecreditreport.com biedt Card Safe service, die uw credit card rekeningen beschermt als uw portemonnee vermist.

Hoewel je rapport gegevens uit alle drie de rapportage agentschappen kunnen ontvangen via freecreditreport.com, is er een extra vergoeding aan en ontvang TransUnion en Equifax verslagen. Standaard is deze credit monitoring service alleen gerapporteerd over Experian informatie. Ook al zijn deze aspecten maken het minder handig, freecreditreport.com heeft smartphone apps voor Apple en Android-telefoons, zodat u toegang tot uw gegevens, ongeacht waar je bent.