compacte magnetron – Samsung, 2017

De Samsung MG14H3020 heeft een slanke, spiegel-achtige uitstraling aan uw keuken geven een moderne uitstraling, maar wat nog belangrijker is, produceert deze compacte magnetron gelijkmatig gekookt voedsel. Het scoort hoog in de meeste van onze tests, en het bevat een aantal handige functies die zelfs de beste compacte microgolven meestal niet bieden. De garantie van 10 jaar voor de magnetron, het element dat de elektromagnetische golven creëert, is de langste beschikbaar. Dit zijn de redenen waarom we gaven deze Samsung aanrecht magnetron Beoordelingen over de Top Tien Silver Award.

functionaliteit

In één test, de Samsung presteerde uitzonderlijk goed. De macaroni en kaas bevroren maaltijd gekookt in 03:30 minuten – het exacte tijdstip voorgesteld op de achterkant van de doos. De pasta en saus geregistreerd bij 185 F, dat is ruim boven de veilige temperatuur door de USDA voorgesteld.

De Samsung deed het goed in onze andere tests, waaronder een waarin we opgewarmd in de magnetron een kids ‘maaltijd met mini corn honden om te bepalen hoe gelijkmatig de magnetron kookt voedsel. Na het volgen van de instructies, namen we de temperatuur van elke corn hond en vond dat één in de buurt van het midden van de lade was slechts een paar graden verlegen van de voorgestelde veilige temperatuur van 165 F. We kookten de maaltijd voor een extra 30 seconden en dat was voldoende.

Dit is een van de grotere mini microgolven in onze opstelling op 1,4 kubieke voet. U past gemakkelijk grote glazen en brede kommen in het, wat bijdraagt ​​aan het gemak van deze magnetron. Een andere handige functie is de 30-tweede knop, zodat u snel kunt smelten of verwarmen sommige levensmiddelen of voeg wat tijd voor voedsel dat al is het koken. De sensor opwarmen functie verwarmt bepaalde voedingsmiddelen, zoals een braadpan of pasta, om precies de juiste temperatuur, zodat u niet hoeft te raden hoe lang of op welk vermogen om je restjes koken. Echter, deze magnetron niet de gemeenschappelijke, behulpzaam Quick Cook instelling, die laat je toe om de tijd in te stellen door een aantal simpele druk.

Net als de meeste kleine magnetron, de Samsung omvat de drie meest populaire knoppen preset koken handiger te maken. We hebben getest hoe goed Samsung’s popcorn, pizza en aardappel knoppen uitgevoerd, en de resultaten waren goed.

De popcorn knop geeft je twee gewichtsklassen opties: 3 en 3,5 ounces. We waren met behulp van kleine zakjes popcorn, dus kozen we de 3-ounce optie, die kookt voor 2:30 minuten. We luisterden aandachtig naar de popping om te stoppen en stopte de kokend op 11 seconden schuw van de eindtijd. Geen van de popcorn werd verbrand, maar 26 unpopped kernels waren overgebleven. Dit was niet het beste resultaat onder de microgolven die we hebben getest, maar het is in het hoogste echelon van popcorn popping magnetrons.

voorkeuzetoetsen

We testten de aardappel knop, die een enkele aardappel voor vier minuten kookt, maar dat was niet lang genoeg voor de aardappel volledig koken. Nog twee minuten was voldoende, maar dat het ook in de tijd die nodig was voor de meeste compacte microgolven we getest om een ​​aardappel bakken.

De pizza knop kunt u opwarmen tot vier plakjes tegelijk. We opgewarmd een enkel sneetje pepperoni pizza, die gekookt voor 01:10, maar de temperatuur alleen geregistreerd bij 121 F. We wipten het terug in de Samsung voor nog eens 40 seconden, waardoor de temperatuur tot 177 F. gestoten

Deze Samsung compacte magnetron bevat een groot aantal andere vooraf ingestelde opties: degenen voor een drankje, verse groente, bevroren voorgerecht, diner plaat en diepvriesgroenten. Het biedt ook functies geen andere magnetron in onze line-up heeft – een grill knop, keramische plaat en metalen rek. Deze functies kunt u bruin en knapperig voedsel, zoals pizza en vlees.

Samsung biedt een standaard garantie op defecte onderdelen en arbeid, die duurt een jaar na uw aankoop te dekken. Het biedt ook een 10-jaar garantie die u dekt tegen een defect magnetron, die een dure reparatie anders kan zijn. Dit is de langste magnetron garantie beschikbaar uit de magnetron makers in onze line-up.

De Samsung website biedt een verscheidenheid aan ondersteunende middelen, inclusief links naar de gebruikershandleiding, informatie over een magnetron en magnetrons, en antwoorden op veelgestelde vragen. Als u nog steeds hulp nodig heeft, dan kunt u contact opnemen met een medewerker van de klantenservice via e-mail, telefoon of live chat.

Hoewel de Samsung MG14H3020 compacte magnetron de snelste koken voor een aantal gewone voedingsmiddelen niet aanbiedt, het geeft je veel handige opties om je eten te koken zonder al te veel giswerk. Het biedt ook een uitstekende garantie om u te beschermen tegen een defecte apparaat. Deze kenmerken, evenals enkele dat in deze magnetron heeft het een van de beste aanrecht microgolven.

Help en ondersteuning

Overzicht