accuboormachine – Milwaukee 2017

De Milwaukee M18 Fuel 2603-22 is een krachtige accuboormachine dat tot slaat tot 725 inch-pond van het draaien van kracht, dat is een van de beste koppels die we hebben gezien. De boor bereikt snelheden tot 1850 RPM, wat geweldig is voor het boren doeleinden. Het heeft een comfortabel ontwerp, sterke levensduur van de batterij en een uitstekende garantie. Helaas, de batterijen neemt een uur toe te passen, die lang is in vergelijking met de laadtijden van andere draadloze boren we beoordeeld.

Overzicht

Dit instrument is in staat drilling 3-inch gaten hout, die zeer indrukwekkend. Zij kunnen ook halve inch gaten in metalen. De boor kan deze functies uit te voeren vanwege de hoge koppel en toerental ratings. De Milwaukee M18 Fuel kan tot 725 inch-pounds van het koppel en bereiken snelheden tot 1850 RPM. Deze combinatie maakt deze tool een zware mededinger van de beste boormachines. Daarnaast heeft het twee snelheden kunt u schakelen tussen voor zowel het boren van gaten of het rijden schroeven.

De M18 heeft 24 koppeling instellingen die u kunt aanpassen aan een bepaalde hoeveelheid van het omzetten van kracht om de schroeven te rijden in uw materiaal aan te brengen zonder beschadiging van het hout of schroef. Deze functie is vooral handig wanneer u werkt aan de afwerking projecten, zoals het bevestigen kast of zelfs assembleren meubilair.

Dit accuboormachine is comfortabel in de hand, dankzij het ergonomisch ontwerp. Ergonomisch boren zijn licht van gewicht, goed uitgebalanceerd en net zo krachtig als niet-ergonomische snoerloze boormachines. Dit ontwerp is enorm populair, omdat het helpt te voorkomen dat onnodige stress of letsel. De boor maakt ook gebruik van een sleutelloze boorkop, dat is ongelooflijk handig. Niets is meer frustrerend dan te vergeten de boorkopsleutel op de top van een ladder in het midden van een project. Met een snelspanboorhouder, hoeft u zich geen zorgen te maken over misplacing een sleutel tot boren te veranderen. Tot slot, de boor is voorzien van een LED in het ontwerp te helpen verlichten het werkgebied.

De boor maakt gebruik van 18-volt lithium-ion batterijen, die bekend staat om hun lichte gewicht, lange levensduur en macht. Dit gereedschap wordt geleverd met twee accu’s, wat betekent dat je kan men opladen terwijl je de ander te gebruiken. Helaas, de accu’s nemen een vol uur in rekening te brengen, dat is het dubbele van de tijd die nodig is voor de andere oefeningen. Echter, elke boor wordt geleverd met een lading meter, zodat je weet hoeveel leven er nog in de accu.

Milwaukee biedt een uitstekende garantie van vijf jaar op de boor zelf en drie jaar op de accu’s. Deze garantie beschermt u tegen defecten in materiaal en vakmanschap, maar niet hulpmiddel misbruik of verkeerd gebruik, net als de industrie-standaard. Als u vragen of opmerkingen over uw boor hebt, kunt u contact opnemen met Milwaukee via e-mail of via de telefoon. U kunt ook kijken op de functie van de handleiding op de website van het bedrijf.

De Milwaukee M18 Fuel 2603-22 is een krachtige accuboormachine die kracht combineert met de snelheid om u een veelzijdig instrument te brengen. Met zijn twee snelheden en 24 koppeling instellingen, kunt u deze tool effectief te gebruiken als zowel een boor en een schroevendraaier. Helaas, de tijd die nodig is om de batterij langer is dan die van andere draadloze boren we beoordeeld. Kortom, dit Milwaukee boor is een geweldige keuze voor een veelzijdig elektrisch gereedschap.