werknemer scheduling software – Planning 2017

Scheduling door TwistedMind maakt plannen voor kleine bedrijven ongecompliceerd door het aanbieden van de meest elementaire gereedschappen en mogelijkheden. Het is web-based, dus je hoeft niet om programma’s te downloaden of te installeren, en u kunt uw managers en medewerkers toegang te krijgen vanaf elke computer of mobiel apparaat met een internetverbinding. Echter, de scheduling software zeer beperkt in wat het kan doen en de rapporten kan genereren.

Overzicht

Onder de beschikbare tools, Scheduling biedt u de mogelijkheid om uw schema’s online te plaatsen, wat handig is, zodat uw medewerkers welke uren ze werken kan te weten komen zonder in uw bedrijf te komen buiten kantooruren of op hun vrije dagen. Uw gegevens worden opgeslagen op servers Scheduling’s, die vaak een back-up. Als er iets misgaat met de server, kan Scheduling’s tech team van de gegevens te herstellen. Hoewel u niet uw medewerkers hun uren kunnen de tekst via dit programma, en er is niet een mobiele app, kunt u deze e-mail en ze kunnen inloggen op de applicatie met hun eigen rekening.

Deze software is zeer makkelijk te gebruiken voor managers en medewerkers. Als u een schema conflicten, zal de online scheduling applicatie die u waarschuwen. Uw werknemers in staat zijn om te bieden op open verschuivingen en ruilen met elkaar. Ze kunnen ook tijd verzoeken van de toepassing, en u of uw manager melding, zodat ze kunnen goedkeuren of afwijzen van het verzoek. Sommige van de beste werknemer scheduling software geeft u handige functies – drag and drop, de mogelijkheid om gegevens te importeren en exporteren, en agenda synchroniseren – geen van die beschikbaar zijn in Scheduling zijn.

Je krijgt slechts vier fundamentele rapporten door toepassing Scheduling’s. De vier rapporten zijn belangrijk – werknemer uren, uren per locatie, vraagt ​​af en een lijst met contactpersonen – maar het programma mist een aantal zeer nuttige rapporten die u veel meer over hoe uw bedrijf is vergaat kon vertellen.

De afdeling hulp en ondersteuning ontbreekt veel middelen, zoals FAQ’s en een kennisbank, die essentieel zijn voor nieuwe gebruikers. Hoewel de plannen door TwistedMind niet de meest uitgebreide ondersteuning systeem aan te bieden, het bedrijf beantwoordt alle vragen per e-mail of telefoon als goed en snel als het kan.

De minimalistische aanpak kan goed werken voor kleinere bedrijven die op zoek zijn naar een eenvoudige oplossing voor planning. Scheduling door TwistedMind bereikt precies dat, maar het gaat niet verder dan de kale basics. De werknemer scheduling software is een goede waarde voor iemand die geen extra’s nodig heeft, maar de service is niet schaal met uw bedrijf zo gunstig als andere diensten in onze review doen.