werknemer scheduling software – Hallo Scheduling 2017

Zelfs de meest productieve bedrijven kunnen profiteren van personeelsplanning software. Hallo Scheduling biedt een solide oplossing voor het organiseren van werknemers, posities en verschuivingen: een werkschema maker die alle basisfuncties die u nodig hebt, plus een aantal geavanceerde planningsmogelijkheden heeft, om te helpen de dingen te laten verlopen. Hoewel de software de mogelijkheid om aangepaste rapporten te maken bevat, het doet bieden verschillende rapportagemogelijkheden. Hallo Scheduling biedt geen data API, dus het zal niet werken met payroll of andere human resource software, maar het doet kunt u rapporten exporteren. Ook heeft het een schone interface die maakt het gemakkelijk voor zowel managers en medewerkers om de toepassing te navigeren – of op een computer of mobiel apparaat.

Overzicht

U kunt aan de slag met Hello Scheduling meteen. Na het toevoegen van een paar items of importeren van gegevens – informatie over uw bedrijf, medewerkers en verschuivingen – u kunt een schema starten. De auto-scheduler maakt het zeer eenvoudig om de juiste werknemer voor de verschuiving op basis van voorkeuren werknemer schema kiezen, vrije tijd, dat is al goedgekeurd en beschikbaarheid. Als u probeert om double-schema van een werknemer, wordt u gewaarschuwd, zodat je het kan voorkomen.

Nadat u een schema klaar bent – of voor de dag, week of maand – u kunt post-it online voor medewerkers om te zien. En je kunt teksten en e-mails te versturen naar een werknemer om hem of haar te herinneren aan een aanstaande shift. Dat zijn gunstige eigenschappen, omdat medewerkers niet langer aan het werk te komen om te zien wat hun schema en het helpt bij het elimineren werknemer traagheid en afwezigheden.

Het definiëren van afdelingen en meerdere locaties is ingewikkelder dan sommige van de andere taken die u kunt uitvoeren in het programma. U kunt meerdere groepen maken en vervolgens de werknemers individueel toe te wijzen aan zo veel locaties of afdelingen als je wilt.

Afgezien van het bouwen van een schema dat past bij uw bedrijf, kunt Hallo Scheduling u tijd besparen tijdens uw eigen werkuren. Eén van de manieren waarop zij dit doet is door te laten uw medewerkers inloggen, kiezen hun ideale werkuren en verzoek verschuiving swaps. Ze kunnen ook bieden op verschuivingen die u aanwijst als geopend. Ongeacht verzoek, je hebt volledige controle. Elke verandering vereist manager goedkeuring, zodat u altijd de controle over uw medewerkers schema blijven.

Je kunt vinden en organiseren scheduling data op vele manieren met vele rapportagemogelijkheden Hallo Scheduling’s. Bijvoorbeeld, dit product slaat werknemer informatie, zoals gepland uur, te betalen tarieven, en arbeidskosten. U kunt deze informatie te trekken in een rapport met slechts een paar muisklikken. U kunt ook de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse schema’s en afdrukken of post ze online. Echter, zonder een aangepast rapport tool, bent u beperkt tot de rapporten die zijn opgenomen in de applicatie.

Het bedrijf biedt verschillende bronnen aan om u te helpen in het geval u vragen of opmerkingen tijdens het gebruik van Hallo Scheduling. De website heeft een kennisbank en een discussie board, en u kunt bellen of e-mail een support medewerker voor rechtstreekse ondersteuning.

Hallo Scheduling heeft alle functies en mogelijkheden die u nodig hebt om plannen te beheren voor vrijwel elk bedrijf. Dit personeel management software is eenvoudig te gebruiken en heeft een goede communicatie-opties. Dit betekent echter niet zoveel rapportage-opties om uit te kiezen als sommige anderen hier beoordeeld, en het bevat geen gegevens-API voor het werken met andere software, zoals HR en salarisadministratie.