vrieskisten – Frigidaire FFCH09M5MW 2017

Wanneer u een Frigidaire FFFC05M1QW diepvrieskist te kopen, krijg je een behoorlijke hoeveelheid opslagruimte voor een compacte vriezer. Dit apparaat biedt 5,1 kubieke voet van de binnenruimte, en dit diepvrieskist kan een kleine huishoudelijke goed te bedienen.

Overzicht

Er is voldoende ruimte voor alle diepvriesproducten u wilt voor onderhoudend en misschien wel voor de economie doeleinden ter beschikking te houden, want het is altijd bevredigend om voorraad op kruidenierswaren verkoop en hebben het voedsel dat u wilt meteen thuis wanneer de prijzen weer stijgen.

Op het gebied van energie-efficiëntie, deze kleine diepvrieskist maakt gebruik van 220 kWh per jaar, met een gemiddelde energierekening van $ 26 per jaar zal betekenen. Dit breekt uit op $ 2,17 per maand voor dit toestel, dat is gemiddeld voor het grootste deel van de diepvrieskisten we beoordeeld.

Hoewel u een mooi groot interieur ruimte te krijgen voor het bewaren van diepvriesproducten, dit diepvriezer is niet overweldigend groot, dus het kan goed passen in uw huis. Het staat 36 inch groot, is 30,75 inch breed en 22 inch diep. De hoogte met het deksel open is 55,31 inches, en weegt 80 pond.

U moet de Frigidaire diepvrieskist geven tenminste 3 inches van de ruimte rondom het apparaat te laten voor luchtcirculatie. Als u zorgen voor de voorgestelde minimum lucht ophalen, zorgt u ervoor dat uw diepvrieskist zijn best zal doen om uw voedsel bevroren en het toestel moet u het laatst vele jaren.

Deze diepe diepvrieskist is voorzien van een afvoer voor eenvoudige reiniging, omdat dit vriezer handmatig moet worden ontdooid, een verwijderbare opslag mand in de top voor handige organisatie, verstelbare poten en een power-aan-indicator licht. Eén ding dit diepvrieskist ontbreekt is een deurslot, dat is een ongelukkige omissie want het is een belangrijke veiligheidsvoorziening.

Deze diepvrieskist kost weinig om te werken in de loop van een jaar, heeft een groot deel van de bevroren voedsel en biedt een power-aan-indicator licht, zodat u weet dat het apparaat werkt. Het komt niet met een deurslot, maar verder biedt voldoende handige functies om het een goede aankoop voor uw huis te maken.