schuldenregeling – Vrijheid Debt Relief 2017

Vanaf het bedrijfsleven in 2002, heeft Freedom Debt Relief is in de schuldverlichting industrie een lange tijd en heeft bijgedragen aan de consument te verminderen meer dan $ 3000000000 in de schulden. De servicekosten zijn gemiddeld tot laag in vergelijking met andere schuldenregeling diensten, en het heeft geen vooraf of maandelijkse kosten in rekening brengen. Met zijn indrukwekkende geschiedenis, stevige vermindering van de schuld en de lage kosten, Vrijheid Debt Relief is een van de beste schuldenregeling diensten die wij beoordeeld.

Overzicht

Als het gaat om het afrekenen van uw schuld, minder betalen in de kosten en het hebben van een goed deel van uw schuld verminderd zijn twee van de belangrijkste aspecten van het programma dat u kiest. Met Freedom Debt Relief, de vergoeding die u betaalt is tussen de 18 en 25 procent, dat is een van de laagste op onze line-up. Uiteindelijk is de werkelijke vergoeding die u betaalt is afhankelijk van uw specifieke situatie. De schuldenregeling dienst beoordeelt deze kosten over het totale bedrag van uw ingeschreven schuld, dus als je $ 10.000 in de schulden, zou de gemiddelde kosten ongeveer $ 2.000.

Wanneer deze schuldverlichting programma met succes onderhandelt schuldvermindering met een van uw schuldeisers, gemiddeld genomen de daling is ongeveer 50 procent vóór kosten, wat betekent dat je zal profiteren van een 25 tot 35 procent korting op uw totale schuld. Bijvoorbeeld, als u $ 10.000 in de schulden en uw arbiter onderhandelt over een schikking van 50 procent, u uw schuldeiser $ 5.000 en $ 2.000 tot Freedom Debt Relief verschuldigd voor een totaal van $ 7.000. Voor u betekent dit in feite ontvangt u een 30 procent vermindering van uw totale schuld. Het is belangrijk te onthouden dat uw schuldeisers niet hoeft te onderhandelen of uw schuld te verminderen, maar je hoeft geen geld te betalen pas na een schikking is bereikt over een of meer van uw schulden. Om te kwalificeren, moet u ten minste $ 7500 in de schulden, zoals creditcards, ongedekte leningen en kredietlijnen, medische rekeningen en collecties, of inbeslagnames.

De gemiddelde tijd voor een programma voor schuldenverlichting met Freedom Debt Relief is tussen de 24 en 48 maanden. Dit is afhankelijk van hoeveel schuld je hebt en hoeveel u kunt elke maand opzij zetten in de FDIC-verzekerde derdenrekening. Als uw persoonlijke arbiter afwikkelt schulden met uw schuldeisers, de middelen die u gereserveerd gaan te betalen uit de vaste bedrag en te betalen aan Vrijheid Debt Relief.

Als je naar de website, kunt u het invullen van een formulier in om een ​​vrijblijvende offerte te ontvangen en om te zien of u in aanmerking komt voor schuldenregeling met dit bedrijf. Daarnaast biedt de website een aantal zeer duidelijke informatie over de risico’s van de schuldenregeling, met inbegrip van dat het een negatieve invloed op uw krediet en dat uw schuldeisers kunnen blijven contact met u opnemen. Het verklaart ook duidelijk de voorwaarden en de kosten van het programma. Dit is alle informatie die de onderneming juridisch openbaar moet maken, dus is het geruststellend om het zo gemakkelijk toegankelijk op de website.

Deze schuldverlichting bedrijf is zowel IAPDA en AFCC geaccrediteerd. De IAPDA – International Association of Professional Schuld Arbiters – biedt training en certificering voor professionals in de schuldenregeling industrie, zodat ze beter voorbereid zijn om te onderhandelen uw schuld. De vereniging pleit ook voor hoge normen en ethiek. De AFCC – Amerikaanse Fair Credit Raad – is geen overheidsinstelling, maar een van zijn doelen is om ervoor te zorgen haar leden voldoen aan alle door de Federal Trade Commission gestelde voorschriften. Het zoeken naar deze accreditaties betekent dat Freedom Debt Relief waarden een goede reputatie en is verantwoordelijk voor het volgen van de wetten en de industrie ethiek gehouden.

Zoals hierboven vermeld, de website biedt een groot aantal antwoorden op vragen over schuldhulpverlening, maar het biedt ook andere antwoorden en ondersteuning. U kunt de pagina met veelgestelde vragen en de privacy-beleid, evenals zelfhulp middelen, vinden zoals een schuldverlichting gids die betalingsschema’s schetst voor de verschillende opties, zodat u degene die het beste past bij uw situatie te vinden. Dit bedrijf biedt ook basic customer support via telefoon en e-mail. Toen we contact opgenomen met de Vrijheid Debt Relief via de telefoon, vonden we steun was behulpzaam en vertegenwoordigers waren goed geïnformeerd. Echter, toen we e-mail aanvragen ingediend, het bedrijf was traag om te reageren op onze vragen.

Vrijheid Debt Relief is een van de beste en meest erkende namen in schuldenregeling. Het is in onderhandeling voor de consument voor twaalf jaar en heeft geregeld meer dan $ 3000000000 in de schulden. De gemiddelde reductie en besparingen deze doorgeeft aan u na aftrek van kosten is recht op gelijke voet met de gemiddelde schuldenregeling bedrijf op 30%, en de kosten zijn laag tot gemiddeld. Er is zelfs de mogelijkheid van meer indrukwekkende cijfers, afhankelijk van uw situatie en uw schuldeisers. Gezien hoe lang het bedrijf is in het bedrijfsleven, zijn uitmuntende reputatie en zijn toewijding aan haar klanten, het is duidelijk waarom de Vrijheid Debt Relief is een van de beste schuldenregeling bedrijven.