mobiele telefoons – LG G3, 2017

Vorig jaar zag de release van de LG G2, het bedrijf de eerste werkelijk concurrerende flagship. De G2 was een uitzonderlijk krachtige smartphone geplaagd door een slechte usability: LG had een zware hand als het ging om het villen het Android besturingssysteem, en de resultaten waren soms gek van. Dit jaar, LG’s zelfbenoemde “eenvoudig is de nieuwe smart” design theorie is ze terug van het maken van te veel veranderingen aan Android Kit Kat gehouden, en het resultaat is een prachtige smartphone. fenomenale specs De LG G3’s, top-notch scherm en schoon, bruikbare interface combineren om een ​​aanzienlijk grote phablet maken. Het verdient our top tien Silver Award.

Ontwerp

Het is gemakkelijk te misleiden door metallic afwerking van de LG G3’s. Al is het, in feite, gemaakt van kunststof, de achterklep heeft een aantrekkelijke geborsteld metaal glans die blijft verfrissend vrij van vingerafdrukken. De telefoon zelf is een genot om vast te houden: Ondanks het afhandelen van een 5,5-inch scherm, zijn dunne bezels houden van de grootte van het apparaat beheersbaar, terwijl de gebogen achterplaat nestelt in je handpalm. Het is niet zo uitnodigend als HTC’s One (M8) of de iPhone 6, maar het is nog steeds een geweldig design.

Natuurlijk, de meest prominente aspect van de LG G3 is het scherm een ​​pixel verpakt, 2560 x 1440 scherm dat de monitor zich thuis te schande. Met een pixeldichtheid van 538ppi, het heeft de scherpste scherm smartphone die we ooit hebben beoordeeld. We hebben geprobeerd om de pixels te vinden met onze ogen, maar we konden het niet doen – onze visie wazig onscherp voordat we het scherm dicht genoeg om iets te zien krijgen. Als u pixels verachten, is er geen betere optie die er op dit moment.

Mooi hoewel het scherm kan zijn, zijn er tal van prachtige displays op de markt. De echte test voor een LG smartphone is in de software. Na het debacle dat de G2 was, LG ging terug naar de tekentafel met een aanpassing van Android Kit Kat, en de resultaten – hoewel niet perfect – zijn bevredigend. Menu’s zijn schoon en fris, pictogrammen zijn plat en elegant, en op maat gemaakte apps LG’s zijn prachtig gemonteerd.

Jatten aan de rechterkant van het hoofdscherm van de G3 brengt een speciaal panel dat is verdeeld in twee helften. De bovenste helft leest informatie over uw dagelijkse activiteiten, waarbij de telefoon meet met een toegewijde en verrassend accurate fitness-tracking-app. De onderste helft van het paneel, ondertussen, is niets meer dan een grote link naar een reeks van LG-en-klare tips video’s – potentieel nuttig, zeker, maar niet de moeite waard domineren zo veel ruimte op een van uw startschermen.

Terwijl de G3 de beste smartphone camera niet in de buurt heeft, maakt het een moedige poging om de titel. Een 13-megapixel sensor is ongeveer gemiddeld deze dagen, maar dankzij de optische beeldstabilisatie, schoten de telefoon de neiging om fris en schoon uit te komen. We hebben genoten van het fotograferen van bergketens en landbouwgrond Noord-Utah’s, het krijgen van superieure kleurenweergave en alleen het strikte hint van korreligheid langs harde randen – en dan nog alleen op max resolutie. Donkerder kamers stelde meer van een probleem, dat is geen verrassing: Met slechts een ƒ / 2.4 diafragma, er is niet veel ruimte voor licht op de sensor te krijgen tenzij lichtomstandigheden optimaal zijn.

camera’s

Het is gebruikelijk om phablets vinden met 3000 mAh accu’s geworden, en de LG G3 is vervangbaar – een groot pluspunt. Voorspelbaar, echter, elke activiteit die het gebruik van de pixel-dichtheid scherm maakt zuigt aanzienlijk meer sap dan het zou doen op andere top smartphones. Terwijl de G3 20+ uur gesprekstijd en maar liefst drie weken stand-by tijd kunnen aanbieden, surfen op het web zal de batterij na slechts 6,5 uur uitlekken. Tuurlijk, je zou niet van plan om dat te doen veel browsing, maar het is een getal dat is endemisch van een groter probleem: Voor al haar schoonheid, de LG G3 scherm kauwt via meer macht dan vergelijkbare grootte, maar een lagere resolutie, displays. Gelukkig, tenzij u nooit uw telefoon uit te schakelen, moet u nog steeds het door een dag van gebruik zonder top-up kosten.

Net als de batterij van de G3 wordt beïnvloed door dat dichte scherm, zo ook is de processor. Ondanks die één van de snelste 32-bit CPU’s die we hebben gezien in een telefoon – een quad-core, 2,5 GHz chip gecombineerd met 3GB RAM-geheugen – de LG G3 kan nog steeds af en toe stotteren bij het schakelen tussen apps of surfen op het menu’s te snel. De processor te karnen tot vier keer zoveel pixels als een 720p scherm. Er is meer dan genoeg processing power om aan de vraag te behandelen, maar in termen van rauwe vloeibaarheid, kan de algehele ervaring niet helemaal te vergelijken met Samsung’s Galaxy S5 of Apple’s iPhone 6.

LG’s nieuwste heeft alle basics je zou verwachten van een vlaggenschip telefoon, samen met een paar minder-gemeenschappelijke kenmerken. Het is de enige telefoon in onze top drie van een geïntegreerde FM-radio te bieden, en het heeft een ingebouwde infrarood-blaster, zodat u uw home theater setup zonder het oppakken van de afstandsbediening kunt bedienen. Maar zoals technologieën zoals vingerafdruk scanners en waterbestendigheid vaker voorkomen, hun afwezigheid is hier enigszins teleurstellend. Bepaalde sensoren, zoals de geïntegreerde barometer u in de Galaxy S5 en iPhone 6 vindt nog steeds niet bewezen hun nut voor de consument, maar we zouden liever zien LG hulp leidt de heffing.

Hoe belangrijk zijn de specificaties? Als je LG bent, blijkbaar zijn ze cruciaal voor het succes. Terwijl perfect in staat om de productie van grote smartphones, LG blijft een derde stringer in de Android Marketplace achter Samsung en HTC. Minder consumenten vertrouwen de naam om kwaliteit te leveren. LG heeft, zo lijkt het, besloten om de klant apathie met het gewicht van zijn specs vel te overwinnen: een diamant-scherpe scherm, een brandende processor, 3GB RAM-geheugen, een afneembaar en draadloos oplaadbare batterij – de lijst gaat maar door. Maar in de wereld van de smartphones, samen gooien nummers niet altijd een geweldig product.

Gelukkig is in het geval van de G3, LG’s pogingen geslaagd. Ja, er zijn nog steeds problemen die u zou kunnen hebben met het apparaat – die achteraan gemonteerde volume en power knoppen, bijvoorbeeld, zijn er nog steeds terug, en ze zullen nog wel even wennen als je dat liever zij- of top-adapteerde controles . Maar LG heeft echt eenvoudig verbleven in het ontwerp, zowel van de UI en van het apparaat zelf. Voeg in een goede camera en dat scherm, en de resultaten zijn de moeite waard een tweede blik.

interne Specs

Batterijduur

Kenmerken

Overzicht