hometrainer – NordicTrac GX 4.4 Pro 2017

De NordicTrack GX 4.4 Pro is een staande hometrainer met tal van opties en instellingen om u te helpen de perfecte workout. Deze stationaire fiets is onze Top Tien beoordelingen Silver Award winnaar, want het biedt een groot aantal functies en tools die de prestaties te verhogen. Met deze machine kunt u kiezen uit 28 vooraf ingestelde workouts, de fiets aan te passen aan uw comfort niveau en profiteren passen van een levenslange garantie op het frame van de fiets. Bovendien, dit apparaat beschikt over een groot elektronisch console waar u gemakkelijk de verschillende functies en instellingen op de fiets kan besturen.

geschiktheid

Dit NordicTrack rechtop fiets is een van de beste opties voor het toevoegen van variatie in je training. Je krijgt 28 vooraf ingestelde workouts met deze machine. Deze trainingen zijn ontworpen door personal trainers en ze laten u zich concentreren op het verbranden van calorie├źn, toenemende intensiteit of het verbeteren van uw prestaties. Daarnaast is de NordicTrack GX 4.4 Pro biedt 22 weerstandsniveaus kunt u kiezen uit. Dit is een van de meeste resistancelevels we zagen aan dit type apparaat. Veel vergelijkbare producten aan te bieden minder dan 16 levels.

Daarnaast kunt u uw hartslag met behulp van de machine. CardioGrip sensoren zijn direct ingebouwd in het stuur voor het gemak, dus als je je workout verduren, kunt u een nauwlettend in de gaten houden op uw doelgroep hartslag. Deze hometrainer zal ook verbinding maken met een Bluetooth borstband voor een meer nauwkeurige lezing van uw hartslag.

Er zijn vele mogelijkheden om te zorgen dat u maximaal comfort tijdens de gehele duur van uw training. U kunt de grote, vinyl zetel horizontaal of verticaal aan te passen. Het beschikt ook over grote pedalen met een riem om ervoor te zorgen dat, ongeacht uw schoenmaat, uw voeten blijven stevig op de pedalen, zelfs als je snelheid te verhogen. Echter, ongeacht de vele comfortabele functies op deze fiets, kunt u de positie van het stuur aan te passen. Dit zou een andere optie om maximaal comfort te garanderen en te voorkomen dat eventuele extra spanning in uw hele workout.

Talrijke ontwerp extra’s zijn die bij deze hometrainer. Veel functies die u op soortgelijke producten te vinden, zoals een waterfles houder, een boek rust en transport wielen op de onderkant van de machine. Echter, een grote opvallende kenmerk is de koelventilator op de elektronische console van de fiets. Deze snelheid koelventilator’s stelt automatisch de snelheid van de fiets te passen.

Het ontwerp van de hometrainer is vergelijkbaar met vele producten. Deze fiets is ongeveer 41 duim lang, 25 inch breed en 60 inch lang. Een van de voordelen van het gebruik van een rechtop fiets over een ligfiets is het neemt minder ruimte in beslag, dat is zeker het geval met deze machine.

Veelzijdigheid & Comfort

De hulp en ondersteuning opties op dit product voldeed aan onze vol verwachtingen. Als je problemen hebt of opmerkingen heeft over het product, kunt u gemakkelijk een support medewerker via e-mail, telefoon of live chat. Al onze interacties met vertegenwoordigers van het bedrijf waren uitstekend. De vertegenwoordigers waren meer dan bereid om ons te helpen met al onze vragen en zorgen.

Bovendien biedt dit product een uitstekende garantie fabrikant. Het frame van de fiets onder de garantie een levenslange fabrikant. onderdelen van de fiets vallen onder een garantie van twee jaar, en arbeid is bedekt onder een garantie van een jaar. Dit is een van de beste garanties fabrikant we zagen aan dit type apparaat.

De NordicTrack GX 4.4 Pro biedt tal van functies en instellingen die helpen opvallende in vergelijking met soortgelijke producten. Deze stationaire fiets biedt tot 28 vooraf ingestelde workouts, een levenslange garantie op het frame van het product en een geavanceerde koelventilator. Wij willen graag opties om het stuur over dit product aan te passen te zien, maar over het algemeen, als u op zoek bent naar een rechtop hometrainer met vele mogelijkheden, de NordicTrack GX 4.4 Pro is een uitstekende training metgezel.

Help en ondersteuning

Overzicht