friteuses – Presto Dual Basket ProFry 2017

De Presto Dual Basket ProFry is een brede mond friteuse met voldoende capaciteit. Helaas, de kip strips en frietjes we hebben getest in deze friteuse kwam uit onder het gemiddelde in termen van textuur en smaak. De ondergedompelde 1800 Watt verwarmingselement in geslaagd om 2,8 liter olie verhitten tot een optimale temperatuur in slechts 10 minuten sneller dan de op één na alle andere friteuse. Hij herstelde ook de temperatuur snel; na onze eerste batch, waren we in staat om onze volgende in bak minder dan twee minuten. We waren ook in staat om te bakken de grootste partijen – 6,3 pond van kip strips en frietjes – in de ProFry ten opzichte van de andere friteuses die we hebben getest.

Overzicht

Zelfs als je niet veel frituren niet doen, maar misschien zijn er één of twee voedsel uw familie heeft een hang naar deze elektrische friteuse is makkelijk te gebruiken. U vult gewoon de friteuse aan de vullijn met olie en draai de draaiknop om de gewenste temperatuur. Een signaal licht waarschuwt u wanneer het klaar is om te frituren. De ProFry wordt geleverd met dubbele manden, die maken het gemakkelijk om te werken in kleine series of kok twee verschillende gerechten tegelijk.

Er zijn een aantal handige functies ontbreken in de ProFry. Een ingebouwde timer zou hebben geëlimineerd de noodzaak voor ons om onze eigen horloges te stellen, en een kijkvenster zou hebben ons geholpen de voortgang van de voortgang van ons voedsel te volgen zonder de klok te kijken en til het deksel te gluren. Er is evenmin een eenvoudige methode voor het aftappen, opslaan, filtreren of olie. Zodra de olie volledig is afgekoeld, kunt u de non-stick verwijderbare container uit de friteuse te tillen en giet de olie uit een van de hoeken container.

De Dual Basket ProFry heeft dezelfde veiligheidsmaatregelen te vinden in de beste friteuses: een afneembaar deksel om spatten te voorkomen, een afgescheiden magnetische koord en antislip voeten. De grootste zorg is dat de buitenzijde niet geïsoleerd. Als u per ongeluk de buitenkant raken van de friteuse, kunt u gemakkelijk krijgen verbrand. We maten het uitwendige temperatuur van de friteuse terwijl het volledig verwarmd en volgens onze metingen, de buitenkant geregistreerde 248 graden Fahrenheit. Misschien wilt u jonge kinderen uit de keuken te houden terwijl u de ProFry friteuse. Ook al zijn er plastic handvaten aan beide kanten van deze friteuse, raden we niet aan het verplaatsen als je eenmaal in hebt gestoken en draaide de temperatuurregelaar.

Presto Garanties de Dual Basket ProFry voor een jaar, die typisch is voor compact aanrecht friteuses. Als echter problemen met de friteuse ontwikkelen tijdens dat eerste jaar, kunt u retourneren of ruilen. U vindt er ook vervangende onderdelen en accessoires op de website van Presto evenals de garantie en product handleiding. Ook op de website koken video’s en zorg instructies. We waren in staat om gemakkelijk te snel contact Presto de klantenservice per telefoon en e-mail.

Hoewel het voedsel dat we getest met de Dual Basket ProFry was niet de beste die we geproefd, de verwarming snelheid, capaciteit, en veelzijdigheid waren uitstekend. We konden koken van verschillende soorten voedsel tegelijkertijd en in grote hoeveelheden. Het is niet de veiligste aanrecht friteuse we getest, maar het is gemakkelijk te gebruiken en eenvoudig te reinigen.