friteuses – Cuisinart CDF-100 2017

Een kleinere friteuse kan nog steeds uit te voeren bewonderenswaardig naast de grotere eenheden, zoals de Cuisinart Compact Deep Fryer bewezen. Dit is de kleinste friteuse in onze line-up, maar het warmt snel op en frietjes eten gouden knapperigheid. We zetten het aan dezelfde tests als de rest van de friteuses we geëvalueerd en vonden dat de Cuisinart verdient zijn positie als één van de beste friteuses. We hebben het gezien Beoordelingen over de Top Tien Bronze Award.

prestatie

Zolang je niet de Cuisinart overladen met te veel eten – het kan alleen omgaan met ongeveer 3/4 pond van voedsel in een keer – moet je geen problemen met het produceren van krokant, heerlijk gebakken kip, donuts en Franse frietjes. We schonk de maximale hoeveelheid olie in het vat en draaide de knop tot 375 graden Fahrenheit. Zodra het klaar-lichtje aangegeven de olie was de juiste temperatuur, we dubbel gecontroleerd de temperatuur met een thermometer van onze eigen en vonden de olie was nog maar 370 graden F. Het was niet van plan om een ​​heter bereikt, dus we hebben onze test .

Ons team van de smaak testers geprobeerd de friet en kip en ze vergeleken met de resultaten andere friteuses ‘; we vonden dat de Cuisinart de gebraden kip en patat gewoon niet zo krokant krijgen. De friet en kip waren nog steeds een hit, maar, omdat ze smaakte goed. Dus, de olie warm genoeg is om de vettigheid die te-cool olie kunnen veroorzaken, maar het was niet warm genoeg om een ​​perfecte korst te maken.

Hoewel het wattage op deze machine is een stuk lager dan haar concurrenten, een hoger wattage is niet nodig omdat het apparaat is zo klein. In feite, als we bevroren of rauw voedsel toegevoegd om dit Cuisinart friteuse, keerde het terug naar zijn oorspronkelijke temperatuurinstelling sneller dan de meesten van de friteuses op onze lijst.

We hadden helemaal geen probleem uitzoeken hoe deze friteuse te gebruiken – het is vrij vanzelfsprekend. Opruimen is eenvoudig, ook, hoewel minder handig dan andere frituurpannen hebben we in onze line-up. Je hebt nog steeds een manier vinden om te filteren en opslaan van de overgebleven olie te vinden, maar er is minder van, en misschien zult u niet wilt dat het helemaal op te slaan. De olie vat is gemaakt met anti-aanbak materiaal, zodat het schoonmaken is eenvoudig.

De kracht en klaar lampjes zijn nuttig, natuurlijk, omdat je niet hoeft te raden wanneer het tijd is om voedsel toe te voegen. Een kijkvenster kan nuttig zijn voor u om te zien of uw eten klaar is uit de friteuse te komen, dat wil zeggen, als het venster niet beslaan van de stoom.

Gemak

De buitenkant panelen van deze friteuse warmer dan sommige van de andere eenheden die we hebben getest, maar niet zo heet als een probleem te presenteren. Het deksel dat meer dan de olie vat niet alleen beschermt uw kleren uit olie splatter sluit het beschermt uw keuken en de vloer van wordt bedekt met gladde olie en, wat nog belangrijker is, voorkomt dat olie brandwonden. De magnetische breakaway snoer en antislip voeten zowel helpen voorkomen dat rampen – het snoer kan uit de buurt van het apparaat snel worden getrokken af ​​te snijden van de stroombron, en de rubberen voetjes houden het toestel op uw aanrecht.

De Cuisinart Compact Deep Fryer biedt de langste garantie van alle van de friteuse fabrikanten we voorzien op onze lijst. Als u vindt dat uw elektrische friteuse is defect binnen drie jaar van te kopen, kunt u deze terug te sturen naar de fabrikant voor reparatie of vervanging, afhankelijk van wat het bedrijf beslist. In aanvulling op de handleiding, kunt u ook een demo video op de website van Cuisinart’s. Het bedrijf biedt ook customer care per e-mail en telefoon.

Groter is niet altijd beter – de Cuisinart Compact Deep Fryer houdt minder olie en kan minder voedsel verwerken in een keer dan zijn grotere concurrenten, maar het warmt snel op en houdt de warmte zeer goed. Het is gemakkelijk te reinigen en een redelijk veilige eenheid die de langste garantie van alle friteuses in onze line-up heeft.

Veiligheid

Garantie & Ondersteuning

Overzicht